Windows Update bitmiyor

GodMode

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2016
Mesajlar
1.040
Çözümler
8
Yer
Winden
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorun neden kaynaklanıyor? Bulamadım. Windows 10 kullanıyorum. Her zamanki gibi biter sandım ama çok uzun zamandır devam ediyor. İşin ilginci Windows Update kısmında şu an bir şey yok. Yani güncelsiniz yazısı var ama görev yöneticisinde Windows Update sürekli çalışıyor ve işlemci ile RAM kullanımları da artarak devam ediyor. Durdurmayı deneyince tekrar başlıyor ve RAM kullanımı artmaya devam ediyor. Biraz araştırdım ancak herhangi bir bilgi bulamadım. Format atmadan halledebilirsem çok güzel olacak. Görsel de bırakıyorum.

asd.jpg


Güncelleme: 700 MB oldu RAM kullanımı daha da artıyor.

Format atıyorum çözemedim. İyi sosyaller.
 
Son düzenleme:
Hemen hemen her şeyi denedim. Çözüm bulamadım. Zaten indirme yapmıyor. İnternet bağlantısını kesince RAM artışı duruyor ama sistemi yeniden başlatınca ya da sağ tık yapıp durdur dediğimde tekrar başlıyor. Sadece RAM kullanımı artıyor işlemciyi %5-10 arası kullanıyordu.

Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım tertemiz. Bana garip geldi o yüzden konu açmak istemiştim de kimsenin başına gelmemiş sanırım. Yine de virüs olduğundan şüpheleniyorum. Aslında durumu Microsoft'a bildirmek iyi olurdu da artık geçti formatladım.
 

Geri
Yukarı