bnerdem
Hectopat
Daha fazla
Lenovo'nun Ideapad 700 laptop modelini kullanıyorum. Üzerinde ekran kartı olarak Intel HD Graphics 530 ve Nvidia Geforce Gtx 950m var. Haliyle sadece oyunlarda ve belli uygulamalarda Nvidia ekran kartını kullanıyorum ki Chrome'da video izlerken yırtılmalar oluşuyor.
Gelelim sorunumuza; Intel ekran kartını kullanırken belli bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Sorunun, araştırma ve denemelerim sonucunda dahili ekran kartında olduğunu buldum. Intel'in sitesinde sürüm numarası .4552 olan güncellemeyi yükledim ve sorun çözüldü. Tam da bu noktadan sonra yeni bir soruna ulaştım
Windows Update çalıştıkça ekran kartı bir önceki sürüme; yani sorunlu olan .4364 sürümüne güncelleniyor ya da düşürülüyor. Windows bunu arkaplanda yaptığı için bilgisayar mavi ekran hatası verene kadar farkına varmıyorum.
Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Gelelim sorunumuza; Intel ekran kartını kullanırken belli bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Sorunun, araştırma ve denemelerim sonucunda dahili ekran kartında olduğunu buldum. Intel'in sitesinde sürüm numarası .4552 olan güncellemeyi yükledim ve sorun çözüldü. Tam da bu noktadan sonra yeni bir soruna ulaştım
Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: