K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2018 #11 O dediğiniz nedir?
brkyksknpc Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 259 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2018 #12 Driver programları kullanmayın! Windows update daha iyidir programlara göre. Driver programlarını eski sistemler için öneririm.
Driver programları kullanmayın! Windows update daha iyidir programlara göre. Driver programlarını eski sistemler için öneririm.
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2018 #13 Öyle yapıyorum zaten. Update, eskide olsa kursun yeter..
M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 6 Ocak 2018 #14 Klarel11 dedi: İndiremiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Buraya bakabilirsin. www.intel.com/content/www/us/en/support.html
Klarel11 dedi: İndiremiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Buraya bakabilirsin. www.intel.com/content/www/us/en/support.html
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2018 #15 Kardeş, burada hangilerini, nasıl indireceğim?
M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 6 Ocak 2018 #16 Klarel11 dedi: Kardeş, burada hangilerini, nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki link'e daha sonra da resimde belirttiğim yere tıkla, sistemin otomatik olarak taranacak, hangi güncellemeler varsa sana gösteriyor. Drivers & Software
Klarel11 dedi: Kardeş, burada hangilerini, nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki link'e daha sonra da resimde belirttiğim yere tıkla, sistemin otomatik olarak taranacak, hangi güncellemeler varsa sana gösteriyor. Drivers & Software