Windows Update "güncel değilsiniz" hatası veriyor

ausweich

Decapat
Daha fazla  
HP Victus laptop cihazıma flash bellekten Windows 10 22H2 kurulumu yaptım, driver yüklemelerini gerçekleştirdim. İsteğe bağlı güncellemeler de dahil burada görünen her şeyi güncelledim fakat yine de böyle bir hata ile karşılaştım. Var mı bilgisi olan? Teşekkürler.

1766086435171.png

HP Victus laptop cihazıma flash bellekten Windows 10 22H2 kurulumu yaptım, driver yüklemelerini gerçekleştirdim. İsteğe bağlı güncellemeler de dahil burada görünen her şeyi güncelledim fakat yine de böyle bir hata ile karşılaştım. Var mı bilgisi olan? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2624153
Windows 10'un güncelleme desteği kesildi.

Eki Görüntüle 2624153
Windows 10 desteklenmiyor. 11'e geçiniz.

Eki Görüntüle 2624153
ISO'yu nereden aldınız?

Aynı sorun bende de var, geçen hafta Rufus ile hazırladığım USB ile Windows 10 kurulumu yaptım, destek süresi sonuna kadar olan tüm güncellemeleri de aldım. Genişletilmiş güvenlik güncellemelerine de kayıtlıyım. Sonrasında BIOS'ta undervolt işleri ile uğraşırken yanlış bir yere girmiş olmalıyım ki PC SSD'yi görmemeye başladı BIOS'tan Windows'a boot etmiyordu. Neyse default ayarlara dönüp aynı USB ile tekrar Windows 10 kurdum. Birkaç güncelleme de aldım ama aynı ekranda takılmış durumdayım, kontrol ettiğimde şu anki Windows derlemesi sürümüm 19045.6691. İnternette biraz araştırma yaptım, sorun gider tuşundan bir takım CMD komutlarına denemeler yaptım, hizmetlerin içinde Windows Update hizmetini durdurup tekrar başlattım ama sonuç alamadım. Kayıtlı olduğum için yeni bir güncelleştirme gelir de düzelir belki diye beklemeye karar verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı