Windows Update güncellemeleri yapılmalı mıdır?

Güncellemeler sistem için yararlıdır. Güvenlik gibi konularda kullanıcının avantajınadır fakat son çıkan paketlerden birinde bazı sorunlar olduğu için güncellemeyi beklemiştik öyle kurmuştuk. Çok majör değişikliklerin olmadığı güncelleştirmeleri yapmıyorum.

Ekleme: En son yaptığım majör güncelleme paketinde ilk günler sorun yaşamıştım sonra topladı ben de anlamadım. :D

Teoride evet. Ama her gelen güncelleme yanında stabiliteyi getirmiyor maalesef. Güvenlik güncellemelerini yapın kesinlikle. Ama büyük özellik güncellemelerini bir ay geçtikten sonra yapın.

Güncellemeler sistem için yararlıdır. Güvenlik gibi konularda kullanıcının avantajınadır fakat son çıkan paketlerden birinde bazı sorunlar olduğu için güncellemeyi beklemiştik öyle kurmuştuk. Çok majör değişikliklerin olmadığı güncelleştirmeleri yapmıyorum.

Ekleme: En son yaptığım majör güncelleme paketinde ilk günler sorun yaşamıştım sonra topladı ben de anlamadım. :D.

Kendisi otomatik toparlamiyor mu yoksa surekli format mı atmam gerekiyor.
Teoride evet. Ama her gelen güncelleme yanında stabiliteyi getirmiyor maalesef. Güvenlik güncellemelerini yapın kesinlikle. Ama büyük özellik güncellemelerini bir ay geçtikten sonra yapın.

Kendisi otoamtik yapiyor ki ben elle moduna aldik. Yine de kendisi guncelliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı