Windows Update güncellenmeli mi?

BeraÇiçek15

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aktif olarak Windows 10 kullanıyorum ve memnunum. Fakat vir gün FACEIT girmeye çalıştığımda Windows sürümünün güncel olmadığını söyledi. Sonra Rainbow Six: Siege giridm ama onda da kötü hizmet hatası aldım. Sonra Windows Update kısmına girdiğimde “cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik” hatası aldım ve bana Windows 11, version 25H2 sürümünü yüklememi söyledi. Eğer bu sürümü yüklersem bilgisayarım için iyi olur mu ve bu sürümü yüklersem bilgisayardaki her şey sıfırlanır mı? Onu merak ettim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    279,1 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar aktif olarak Windows 10 kullanıyorum ve memnunum. Fakat vir gün FACEIT girmeye çalıştığımda Windows sürümünün güncel olmadığını söyledi. Sonra Rainbow Six: Siege giridm ama onda da kötü hizmet hatası aldım. Sonra Windows Update kısmına girdiğimde “cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik” hatası aldım ve bana Windows 11, version 25H2 sürümünü yüklememi söyledi. Eğer bu sürümü yüklersem bilgisayarım için iyi olur mu ve bu sürümü yüklersem bilgisayardaki her şey sıfırlanır mı? Onu merak ettim.

Sistem özelliklerin ne?

Windows 10'un ömrü bitti artık. Güncelleme desteği almayacak. O yüzden kesinlikle Windows 11'e geçin.

Peki uygulamalarım yaptığım ayarlar falan sıfırlanacak mı?

Peki uygulamalarım yaptığım ayarlar falan sıfırlanacak mı?

Yukseltme yapmayı biliyorsundur herhalde.
"Her şeyi koru" diyerek yukseltme yap.
Ayarların vs degişmez.
Windows.old klasoru olusur. Yer kaplamamak için silersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı