Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 3 Nisan 2021 #1 Selamünaleyküm Technopat ailesi, Windows 7 işletim sistemim var. Update yapmaya çalışırken resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Sorunun ne olduğunu anlamadım, şimdiden teşekkür ederim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 56,8 KB · Görüntüleme: 77
Selamünaleyküm Technopat ailesi, Windows 7 işletim sistemim var. Update yapmaya çalışırken resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Sorunun ne olduğunu anlamadım, şimdiden teşekkür ederim.
KS KS Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 3 Nisan 2021 #21 MükreminT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyerek kolay bir şekilde yapabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... PC sıfırlanırmı uygulamalar gider mi bir de kasma yaratır mı bir de bir arkadaş Win 8.1 diyor siz Win 10 diyorsunuz kararsız kaldım. Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyerek kolay bir şekilde yapabilirsin hocam. Genişletmek için tıkla... PC sıfırlanırmı uygulamalar gider mi bir de kasma yaratır mı bir de bir arkadaş Win 8.1 diyor siz Win 10 diyorsunuz kararsız kaldım.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #22 Emirhanaylanc dedi: PC sıfırlanırmı uygulamalar gider mi bir de kasma yaratır mı bir de bir arkadaş Win 8.1 diyor siz Win 10 diyorsunuz kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Yedek almazsanız sıfırlanır ama siz bilirsiniz bence Windows 10'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Emirhanaylanc dedi: PC sıfırlanırmı uygulamalar gider mi bir de kasma yaratır mı bir de bir arkadaş Win 8.1 diyor siz Win 10 diyorsunuz kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Yedek almazsanız sıfırlanır ama siz bilirsiniz bence Windows 10'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim.
KS KS Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 3 Nisan 2021 #23 MükreminT dedi: Yedek almazsanız sıfırlanır ama siz bilirsiniz bence Windows 10'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yedek nasıl alacağım ben bu konuda bilgisizim. MükreminT dedi: Yedek almazsanız sıfırlanır ama siz bilirsiniz bence Windows 10'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bir de Win 10 aldığımda oyunlarda fpsm artar mı düşer mi? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Yedek almazsanız sıfırlanır ama siz bilirsiniz bence Windows 10'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yedek nasıl alacağım ben bu konuda bilgisizim. MükreminT dedi: Yedek almazsanız sıfırlanır ama siz bilirsiniz bence Windows 10'a geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bir de Win 10 aldığımda oyunlarda fpsm artar mı düşer mi?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #24 Emirhanaylanc dedi: Yedek nasıl alacağım ben bu konuda bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yapmanızı öneririm yükselttikten sonra istediğinizi indirirsiniz hem performans artışıda olacaktır. Artı 0 Eksi
Emirhanaylanc dedi: Yedek nasıl alacağım ben bu konuda bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yapmanızı öneririm yükselttikten sonra istediğinizi indirirsiniz hem performans artışıda olacaktır.
KS KS Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 3 Nisan 2021 #25 MükreminT dedi: Hocam temiz kurulum yapmanızı öneririm yükselttikten sonra istediğinizi indirirsiniz hem performans artışıda olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladım yani format atılmış gibi olacak. Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Hocam temiz kurulum yapmanızı öneririm yükselttikten sonra istediğinizi indirirsiniz hem performans artışıda olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladım yani format atılmış gibi olacak.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #26 Emirhanaylanc dedi: Anladım yani format atılmış gibi olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Artı 0 Eksi
KS KS Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 3 Nisan 2021 #27 MükreminT dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Win 10 geçince PC'ye bir şey olursa Win 7 dönme şansım var mı? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Win 10 geçince PC'ye bir şey olursa Win 7 dönme şansım var mı?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #28 Emirhanaylanc dedi: Win 10 geçince PC'ye bir şey olursa Win 7 dönme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Geçebilirsin Artı 0 Eksi
Emirhanaylanc dedi: Win 10 geçince PC'ye bir şey olursa Win 7 dönme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Geçebilirsin
KS KS Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 3 Nisan 2021 #29 MükreminT dedi: Geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kararsız kaldım ya geçsemmi geçmesemmi PC'nin hızı performansı artar mı? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kararsız kaldım ya geçsemmi geçmesemmi PC'nin hızı performansı artar mı?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #30 Emirhanaylanc dedi: Kararsız kaldım ya geçsemmi geçmesemmi PC'nin hızı performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam sen bilirsin ama Win 7'den bir an önce kurtul derim. Artı 0 Eksi
Emirhanaylanc dedi: Kararsız kaldım ya geçsemmi geçmesemmi PC'nin hızı performansı artar mı? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam sen bilirsin ama Win 7'den bir an önce kurtul derim.