Çözüldü Windows Update "güncelleştirme başarısız oldu "hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cesurbedel

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
SSD veya HDD modeli
1TB M2 SSD
Ekran kartı
RTX 4060 MOBİLE 8GB
İşlemci
İntel Core İ7-12700H
2 ay gibi bir süredir hata alıyorum bilenler yazsın çünkü artık sıkıldım iki hata alıyorum hata kodları görselde.

Ürün anahtarım volume MAK türünde bilgisayara verileri koru deyip format atarsam ürün anahtarım gider mi?

Ekran görüntüsü 2024-05-28 134223.png

2 ay gibi bir süredir hata alıyorum bilenler yazsın çünkü artık sıkıldım iki hata alıyorum hata kodları görselde.

Ürün anahtarım volume MAK türünde bilgisayara verileri koru deyip format atarsam ürün anahtarım gider mi?

Eki Görüntüle 2206762
Microsoft hesabınızla oturum açtığınızda otomatik etkinleşir.

Emin misin çünkü key in gitmesini istemiyorum.
O cihazda Microsoft hesabınızla giriş yaptınız mı?

En az 1 kere bile giriş yaptıysanız Microsoft ürünü isimlendirip otomatik kaydeder. Diğer kurulumlarda hesaba giriş yapmanız yeterlidir.

Çözüm
Evet ama bilgisayarı alırken FreeDOS'du sonradan Windows 11 kuruldu yerel hesapla sonradan ben kendi hesabım ile giriş yaptım.

Bir sanal makinede denesem olur mu?

Tarayıcıdan Microsoft'ta oturum açın. Microsoft Hesabım> Cihazlar kısmında şu anki cihazı kontrol edin. Bilgisayarınızın adıyla kıyaslayın.

Eki Görüntüle 2206762

Hocam aynı sorunu ben de yaşadım, cihazı alalı daha 1 ay oldu hatta guncellenirken, yeniden başlatılırken sürekli başarısız vs. diyordu. Müşteri hizmetlerini aradım büyük ihtimalle devre dışı bıraktığımız bir şeyden ya da sistemsel bir şey dediler. Sifirladim laptopu düzeldi bende ama yine de her gün neredeyse güncelleme geliyor, pek yapmıyorum. Tam sorunu bulursanız ben de bilmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorunu ben de yaşadım, cihazı alalı daha 1 ay oldu hatta guncellenirken, yeniden başlatılırken sürekli başarısız vs. diyordu. Müşteri hizmetlerini aradım büyük ihtimalle devre dışı bıraktığımız bir şeyden ya da sistemsel bir şey dediler. Sifirladim laptopu düzeldi bende ama yine de her gün neredeyse güncelleme geliyor, pek yapmıyorum. Tam sorunu bulursanız ben de bilmek isterim.
İnşAllah arıyorum çözümleri

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı