Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805
Eki Görüntüle 1104143
Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805.
Ayarlar kısmını boş verin. Size çok daha iyi bir yöntem göstereyim. Download Windows 10
Linkinden Windows güncelleme asistanını indirin. Exe dosyasını çalıştırın. Program sizin için Windowsu son sürüme güncelleyecek.
Ayarlar kısmını boş verin. Size çok daha iyi bir yöntem göstereyim. Download Windows 10
Linkinden Windows güncelleme asistanını indirin. Exe dosyasını çalıştırın. Program sizin için Windowsu son sürüme güncelleyecek.
Eki Görüntüle 1104143
Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805.
Hocam dediğiniz gibi yaptım. Uygulama açılır açılmaz aşağıdaki ekran çıktı. Fakat güncelleme kısmında hala yeni güncelleme mevcut olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1104205
Foruma çok hakim değilim. Bende de benzer alakadar bir sorunu düzelttiği için önermek istedim. Çoğunluk ne öneriyorsa, sorun yaşayanın yerinde olsam onları dinlerdim.