Windows Update ile güncelleme yapılırsa mavi ekran hatası alınır mı?

IdeaLearner

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni laptop aldım AMD işlemcili, Windows 11 kuracağım, bir arkadaş Windows Update ile galiba ekran driverini güncellersem mavi ekran vs alırsın dedi, ne yapmam lazım? Nasıl kurmalıyım? Laptopu kurup güncellemeleri kapatıp sistem ayarlarından sonra ekran kartı driverını manuel mi güncellemeliyim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar yeni laptop aldım AMD işlemcili, Windows 11 kuracağım, bir arkadaş Windows Update ile galiba ekran driverini güncellersem mavi ekran vs alırsın dedi, ne yapmam lazım? Nasıl kurmalıyım? Laptopu kurup güncellemeleri kapatıp sistem ayarlarından sonra ekran kartı driverını manuel mi güncellemeliyim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

AMD'e Windows 11 kurma şikayetler gördüm düzeltildi mi fikrim yok araştır ilk.

Alakası yok, belli olmaz.

Bir sürü gelen W11 güncellemesini yaptım, mavi ekran almadım. Ki zaten mavi ekranın bir sebebi vardır. Genellikle güncelleme ile olmaz öyle Windows güncellemesiyle.

Tabii, Windows eski sürücüleri kurduğundan dolayı sen manuel olarak kendin güncelle.

Ustam şöyle bir gerçek var sen 8 ay boyunca Update yapmadıktan sonra Update yaparsan sıkıntı yaşarsıno yüzden ipin ucunu kaçırmamak lazım sürekli güncelleme geldikçe yapmaya çalışmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı