Windows Update ile Windows 11'e geçilir mi?

Windows 11 yükleme yardımcısı mı?
Ve Windows update ile indirmek de aynı şey mi?
Yükleme yardımcısı güncelleme hemen gelmeyen ama yüklemek isteyenler için. Ben hemen 5 ekimde kurmuştum. Update ile yüklerseniz de aynı şey olur ama tavsiyem yardımcı ile kurmanız. Çünkü update bazen delirip 3 defa indirebiliyor güncellemeyi. Ve geçtikten sonra yaklaşık 20 gb lık bir yer dolucak eskiye dönebilmeniz için. 10 gün sonra kendi silinir yada siz silebilirsiniz.
Windows 11 yükleme yardımcısı mı?
Ve Windows update ile indirmek de aynı şey mi?
Ve bu arada windows 10 da olduğu gibi 11 de de spot ışığı problemi var resim değişmeyebiliyor. Onun içinde tavsiyem Dynamic Theme adlı programı store dan indirip oradan ekranı değiştirmeniz.

Yükleme yardımcısı güncelleme hemen gelmeyen ama yüklemek isteyenler için. Ben hemen 5 ekimde kurmuştum. Update ile yüklerseniz de aynı şey olur ama tavsiyem yardımcı ile kurmanız. Çünkü update bazen delirip 3 defa indirebiliyor güncellemeyi. Ve geçtikten sonra yaklaşık 20 gb lık bir yer dolucak eskiye dönebilmeniz için. 10 gün sonra kendi silinir yada siz silebilirsiniz.

Ve bu arada windows 10 da olduğu gibi 11 de de spot ışığı problemi var resim değişmeyebiliyor. Onun içinde tavsiyem Dynamic Theme adlı programı store dan indirip oradan ekranı değiştirmeniz.
Spot ışığı problemi nedir?
Windows update zaten küçük güncellemeleri de bir kaç kere indiriyor ama zatrn onlar çok yer kaplamıyor.
Windows update'in başka bir avantajı yoksa o zaman yükleme yardımcısı ile mi indireyim?

Spot ışığı problemi nedir?
Windows update zaten küçük güncellemeleri de bir kaç kere indiriyor ama zatrn onlar çok yer kaplamıyor.
Windows update'in başka bir avantajı yoksa o zaman yükleme yardımcısı ile mi indireyim?
Spot ışığı görselleri bende win10 da değişmiyordu. Aynı sorun 11 de de oldu. Update in win10 da avantajı yok çok yer kaplıyor. Yardımcı ile geçebilirsiniz hiç zararı olmaz.

Şu kilit ekranında değişen görsel özelliğinin adıdır Windows Spot Işığı.
O, oyunlarda min fps'i çok düşürdü bende o yüzden düz duvar kağıdı kullanıyorum.
Allah onun cezasını versin.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Şu an son kararım Windows 11 indirme yardımcısı ile kurmak.
Verilerimin kaybolmaması için en uygun yöntem bu mudur?
Ve w11 şu an oyun performansı olarak nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı