Windows Update indirme hatası - 0x80070643

1 haftadır Windows 11 22H2 02 toplu güncelleştirmesi (KB5034765) yüklenmiyor ne yapsam olmadı format düşünüyordum.
O KB5034763 (sizde KB5034765 geçiyor) güncellemesi bende başarıyla kuruldu. KB5034441’i sadece tool ile gizledim önemsiz güncelleme olduğu için. Diğer güncellemeleri başarıyla kuruluyor. Format düşünüyorsanız yapın derim. KB5034765 güncellemesini tool ile gizleyin diyemem önemli güncelleme çünkü. Format atacaksanız USB ile rufus’a yazın en güncel Windows ISO’sunu. C diskinizi Windows kurulum ekranında biçimlendirin hatalar komple düzelir. Bazı kişiler atlayabiliyor bunu.

Tekrardan merhaba az önce Windows destek ekibini aradım 9 Ocak'ta gelen güncelleme ile ilgili bu güncellemenin daha önce düzeltildiğini söyledi dışarıdan harici bir şey yapmanıza gerek yok kendi kendine kaybolacaktır dedi (0850 390 27 77) numarayı aradım
Kendi kendine gizleneceğini düşünmüyorum. Tool ile gizleyin. Diğer güncellemeleri bilgisayarınız kurmaya devam edecektir. Hem de yeni gelecek güncellemelerden de mahrum kalmamış olacaksınız. Aynı zamanda hata mesajı da silinmiş olacaktır.

O KB5034763 (sizde KB5034765 geçiyor) güncellemesi bende başarıyla kuruldu. KB5034441'i sadece tool ile gizledim önemsiz güncelleme olduğu için. Diğer güncellemeleri başarıyla kuruluyor. Format düşünüyorsanız yapın derim. KB5034765 güncellemesini tool ile gizleyin diyemem önemli güncelleme çünkü. Format atacaksanız USB ile Rufus'a yazın en güncel Windows ISO'sunu. C diskinizi Windows kurulum ekranında biçimlendirin hatalar komple düzelir. Bazı kişiler atlayabiliyor bunu.

Kendi kendine gizleneceğini düşünmüyorum. Tool ile gizleyin. Diğer güncellemeleri bilgisayarınız kurmaya devam edecektir. Hem de yeni gelecek güncellemelerden de mahrum kalmamış olacaksınız. Aynı zamanda hata mesajı da silinmiş olacaktır.

Şimdi format attım tarayıcı ayarlarını falan düzeltiyorum epey iş var, normal menü üzerinden format attım ağdan yeni yazılımı otomatik yükledim her şeyi sildim, kolaydı.

O KB5034763 (sizde KB5034765 geçiyor) güncellemesi bende başarıyla kuruldu. KB5034441’i sadece tool ile gizledim önemsiz güncelleme olduğu için. Diğer güncellemeleri başarıyla kuruluyor. Format düşünüyorsanız yapın derim. KB5034765 güncellemesini tool ile gizleyin diyemem önemli güncelleme çünkü. Format atacaksanız USB ile rufus’a yazın en güncel Windows ISO’sunu. C diskinizi Windows kurulum ekranında biçimlendirin hatalar komple düzelir. Bazı kişiler atlayabiliyor bunu.

YouTube'da paylaştığın videoya denk geldim yaptığımız tool ile gizleme işlemini tekrardan nasıl geri alıyoruz.​

YouTube'da paylaştığın videoya denk geldim yaptığımız tool ile gizleme işlemini tekrardan nasıl geri alıyoruz.​

Hidden updates kısmında görünüyor. Seçtikten sonra da ileri dedikten sonra gizlenen güncelleme görünüyor update'i denetle dediğimizde. Gizlemek için ise Hide Updates'e tıklayıp tekrar gizleyebiliyoruz. Bu kadar basit.

Show hidden updates -gizlediğin güncellemeye tik at sonraki de gizlemeyi geri almış oluyorsun.

Dediğinizden sanırım 2 tane var hangisine basarak yapacağız. Tam olarak anlayamadım da.

Dosya Ekleri

• IMG_2287.png
    IMG_2287.png
    1.011,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_2286.png
    IMG_2286.png
    1.018,7 KB · Görüntüleme: 43
Dediğinizden sanırım 2 tane var hangisine basarak yapacağız. Tam olarak anlayamadım da.
Hide Updates: Gizlemek istediğiniz güncellemeyi Hide Updates diyerek gizliyoruz.
Show Hidden Updates: Hide Updates kısmında gizlediğimiz güncellemeyi de tekrar devreye girmesini istediğimizde de Show Hidden Updates diyerek çıkarmış oluyoruz gizlenmeden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı