Benim kurtarma ilk 531MB idi. Denilenleri yaparak C'den kurtarma bölümüne 250MB aktardım ve güncelleme yüklendi. Yalnız ghacks'te yazana göre talimatlar sadece kurtarma bölümü, işletim sistemi bölümünden sonra geliyorsa işe yaradığını yazmış.
Microsoft bu güncellemeyi geri çekecektir. Aynı hata her Microsoft kullanıcısında olduğu gibi bende de var. Fark ettiyseniz manuel olarak katologtan da indirilmiyor. Şimdilik o hatayı görmemek için C:\Windows\SoftwareDistribution dizinindeki dosyaları sildim ve Windows Update'i Şubat ayına kadar durdurdum.
Windows'un bugün gelen güncellemesi fakat güncelleme yapmıyor bu hatayı veriyor. İnternette araştırdım genel olarak bir problem gibi gözüküyor. Sizce Windows bunu fixler mi? Bu yeni gelen güncellemede bu sorunu yaşayan var mıdır?
Arkadaşlar sorunu ben de dün yaşadım. Win11'den 10 geçtiğimde oldu. Microsoft canlı destek ile çözdük. En iyisi siz de canlı destekten yardım alın. Çünkü yaklaşık çözüm 1 saat kadar sürecek. Sadece işlemler uzun sürüyor. Adımlar kısa. İletişim - Microsoft Desteği