Windows Update indirme hatası - 0x80070643

Arkadaşlar 11'e geçişim sonrası benim problemim çözülmüştür, bilginize.

Yarım saatlik kurcalayışım sonrası hissedilir herhangi bir probleme rastlamadım, performans düşüklüğü vs gibi. Kullanım açısından da 10 ila pek bir fark yok gibi fakat sistemi ne denli yoruyor asıl onu test etmek lazım, şimdi onu test edeceğim.

Format atarak mı geçtiniz yoksa üstüne mi kurdunuz? Format atarak geçiş yapmak en sağlıklı yöntemdir bence.

Bende 2024 güvenlik güncelleştirmesi yüklenmiyor umarım çözülür.

Format atarak mı geçtiniz yoksa üstüne mi kurdunuz? Format atarak geçiş yapmak en sağlıklı yöntemdir bence.
Format atarak geçtikten sonra tekrardan 10'a dönüş olamıyormuş diye bir yazı okudum, doğru mu yanlış mı bilmiyorum araştırmadığım için, yanlış yönlendirme olmasın. Fakat doğru ise riske atmamak için üste kurulum tercih ettim.

Doğru. 10'a format atarak geçiş sağlamak gerekiyor.

Win11 e geçerken yüklü dosyalar siliniyor mu?

Win11 e geçerken yüklü dosyalar siliniyor mu?
Hayır hiçbir şey silinmiyor, her şeyiniz işleme başladığınız an ki gibi kalıyor, yalnızca windows dosyaları güncelleme ile değişerek sürüm yükseliyor. Açtığınızda ise gerek yüklü olan uygulamalar, gerekse windows ayarlarınıza dahi her nasıl bıraktıysanız o şekilde devam ediyorsunuz.

Aynı hata bugünde bende geliyor bir tek bende var sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…