Windows Update Kalıntıları

Fatih TAŞKIN

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, Windows 10 gelmesi ile birlikte bende herkes gibi güncellememi yaptım. Hali hazırda fırsat bilip diskimi de SSD'ye çevirmeye karar verdim. 120gb'lık SSD aldım fakat, Windows 8.1 kurulu olan diskimin boyutu çok fazlaydı. Windows 10'a güncelledikten sonra Windows seçenekleri ile işletim sistemini sıfırladım 15gb gibi bir alan kullanıyordu. Sıfırlama işlemini yapmadan önceden hiç bir sıkıntı yoktu sıfırlama yaptıktan sonra kullanmış olduğum notebook'un klasik sorunu olan Aygıt Yöneticisini donanım değişikliklerini tara dediğim zaman DRIVER_POWER_STATE FAILURE Sorunu ile karşılaşıyorum. Yeniden başlattığım da ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Bios'u sıfırladığım da tekrar geliyor. Kullandığım notebook ASUS K52JC Modeli Windows 7 ve 8'de de aynı sorun vardı. Bu sorunu Driver Solition ile chipseti güncelleyerek çözmüştüm. Fakat Windows 10 tüm sürücüler güncel geldiği için Driver Solitions herhangi bir güncelleme bulamıyor. Bende tekrar 8.1 kurarak güncellemeleri yapayarak sorunu çözeyim dedim. Fakat her updateyi yüklediğimde Windows dosyalarının boyutu artıyor. Şuanda hiçbir ek yazılım kurulu olmamasına rağmen. 45gb gibi bir disk alanı dolu.. Sorum şu ki kalıntı dosyaları temizlememizin bir yolu var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı