@shotgunned Windows Defender.
Hocam eğer zaten güncelleme çalışmıyorsa artırmaz. Ama güncelleme yapıyorsa ve devre dışı bırakırsa ping değerinde azalış görür. Yani hizmetin açık olması her an güncelleme yaptığını göstermez. Belki güncellemeler bitmiştir ama hizmet açıktır. Bu durumda performans değişmez.Eğer düşük RAM'in varsa arttırır, çünkü RAM'den çok yiyor ve performans düşüyor.
Yani güncelleme yapmazken RAM falan yemez mi?Hocam eğer zaten güncelleme çalışmıyorsa artırmaz. Ama güncelleme yapıyorsa ve devre dışı bırakırsa ping değerinde azalış görür. Yani hizmetin açık olması her an güncelleme yaptığını göstermez. Belki güncellemeler bitmiştir ama hizmet açıktır. Bu durumda performans değişmez.
Yemez. Yani hizmet açıkken 10 FPS alıyorsanız hizmeti kapattınız diye 15-20 FPS almazsınız diyim ben size.Yani güncelleme yapmazken RAM falan yemez mi?
O zaman boşu boşuna kapatıp güncel kalmamaya gerek yok.Yemez. Yani hizmet açıkken 10 FPS alıyorsanız hizmeti kapattınız diye 15-20 FPS almazsınız diyim ben size.
Evet hocam açık kalsın zararı yok. Ama tam oyun sırasında otomatik bir şekilde güncelleme yaparsa o zaman sıkıntı olur.O zaman boşu boşuna kapatıp güncel kalmamaya gerek yok.
Yok girmeden kontrol ederim zatenEvet hocam açık kalsın zararı yok. Ama tam oyun sırasında otomatik bir şekilde güncelleme yaparsa o zaman sıkıntı olur.
Hocam eğer zaten güncelleme çalışmıyorsa artırmaz. Ama güncelleme yapıyorsa ve devre dışı bırakırsa ping değerinde azalış görür. Yani hizmetin açık olması her an güncelleme yaptığını göstermez. Belki güncellemeler bitmiştir ama hizmet açıktır. Bu durumda performans değişmez.
O zaman boşu boşuna kapatıp güncel kalmamaya gerek yok.
Hocam güncellemeleri denetlemesi çok rahatsız edicek bir şekilde performans düşüşü yaşatmıyor. Yani bende bu eski sistemle bile öyle.Güncelleştirmeleri denetlerken yiyebiliyor, bu yüzden yazdım, o esnadaki performans sorunları insanı bazen çileden çıkarıyor.
Güncelleştirmeleri denetle, indirme konusunu bana bırakı seçebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.