Çözüldü Windows Update nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EarnedSTC

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bilgisayarın artık kendi kendine güncellemeye geçmesi. İşlemciyi ve RAM miktarını sömürmesi. Otomatik güncellemeye geçtikten sonra, güncellemeyi iptal edememek. Daha da sorun saymama gerek yok. Bilgisayar kullanılmaz hale gelebiliyor bazen. Arkada güncelleme yaparken ben farkında olmuyorum, bilgisayarı zorla kapatıyorum bu sefer Windows bile çöküyor. Bu Windows Update nasıl iptal edilir? Nasıl silinir hatta bilgisayardan yok edilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eminmisiniz yoksa bilgisayarda bazı uygulamalar çalışmaz.

Hocam eminmisiniz yoksa bilgisayarda bazı uygulamalar çalışmaz.
Windows update çoğu zaman kendini güncellemeye çekiyor, lütfen bilgisayarınızı kapatmayın diyor ve bulunduğum yerdeki elektrik sorunları yüzünden güncelleme yarıda kapanıyor bilgisayar ve windows sürekli çöküp duruyor. Yarıda kalan güncelleme yüzünden işlemci hep %100 kullanımda kalıyor. Performans kayıpları baş gösteriyor. Bu yüzden iptal etmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…