Windows Update nasıl yapılır?

furkannw.1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
rtx 4050
İşlemci
i7 1.3 nesil
1744917460777.png

Windows'um sürekli bu güncelleştirme hatasını veriyor. Format sonrası olmuştu. Her şeyi denedim fakat hala aynıydı ve tekrardan formatlamak veya sıfırlamak istemiyorum. Windows 11'e temiz kurulum yapmadan geçsem sorun olur mu yoksa temiz kurulum yapmak gerekir mi?

Windows 11'e temiz kurulum yapmadan geçebilirsin ama hata büyük ihtimalle devam eder. Kalıcı çözüm için temiz kurulum şart.

Eki Görüntüle 2472110

Windows'um sürekli bu güncelleştirme hatasını veriyor. Format sonrası olmuştu. Her şeyi denedim fakat hala aynıydı ve tekrardan formatlamak veya sıfırlamak istemiyorum. Windows 11'e temiz kurulum yapmadan geçsem sorun olur mu yoksa temiz kurulum yapmak gerekir mi?

ISO'yu nereden aldın 21H2 bir de 22H2 güncellemesi yapmış doğrudan Microsoft'un sitesinden yükle flaşla 24H2 veriyor zaten.

@furkannw.1
Güncellemeleri kullanıma hazır olduklarında alın ayarını aktif ise pasif hale getirin.
Sonra aşağıdan güncelleştirmeleri 7 günlüğüne duraklatı seçin.
PC yi kapatın.
Açın ve 10 daki bekledikten sonra güncelleme merkezine girerek güncelleştirme kontrolünü manuel başlatıp güncellemeleri yapın.

Sorun çözülmez veya W10 da başka sorunlar yaşarsanız..
W11 destekliyorsa tavsiyem lisans sorunu yoksa W11 HOME temiz kurulum ile geçmeniz.
Kurulum esnasında ethernet kablosu kullanın ve Windows tam güncel hale gelene kadar hiçbir driver kurmayın.

Windows 11'e temiz kurulum yapmadan geçebilirsin ama hata büyük ihtimalle devam eder. Kalıcı çözüm için temiz kurulum şart.

Dediğinizi yaptım fakat galiba crack olduğu için Windows Update sürekli tehdit buluyor, tekrardan Windows 10'a geçeceğim üstüne islemci yuksek sicaklik değerleri görüyor. Bostayken bile 3.90GHz'de çalışıyor oyun oynarken 4.90'lara çıkıyor.

Windows 10 muydu bu ISO dosyasını nereden aldığınızı belirtir misiniz belli ki Microsoft'un sitesinden değil.

Formati ben atmadim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Dediğinizi yaptım fakat galiba crack olduğu için Windows Update sürekli tehdit buluyor, tekrardan Windows 10'a geçeceğim üstüne islemci yuksek sicaklik değerleri görüyor. Bostayken bile 3.90GHz'de çalışıyor oyun oynarken 4.90'lara çıkıyor.

Formati ben atmadim bilmiyorum.

Para vererek mi attırdın 😭

Technopat Haberler

Geri
Yukarı