Windows Update notları

Brian Pasternack

Hectopat
Makaleler
1
Windows 10'u yeni Insider sürümüne güncellerken Windows Update içinde herhangi bir sürüm notu göremedim bunları bir internet sitesinden mi bakıyoruz yoksa ek seçenekler var mı? (ilgili bağlantılar kısmında alakalı 2 seçenek buldum daha fazla bilgi edinin ve is derleme bilgisi birincisine tıkladığımda internet sitesi çıktı ama Windows 10 Insider Preview 21313.1000 (rs_prerelease) hakkında bir bilgi yoktu, ikincisi ise açılmadı)

Windows 10'u yeni Insider sürümüne güncellerken Windows Update içinde herhangi bir sürüm notu göremedim bunları bir internet sitesinden mi bakıyoruz yoksa ek seçenekler var mı? (ilgili bağlantılar kısmında alakalı 2 seçenek buldum daha fazla bilgi edinin ve is derleme bilgisi birincisine tıkladığımda internet sitesi çıktı ama Windows 10 Insider Preview 21313.1000 (rs_prerelease) hakkında bir bilgi yoktu, ikincisi ise açılmadı)

Bu siteye girin: https://insider.windows.com/en-us/

1613168416660.png

Burada her yamadan önce değişiyor okuyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı