Windows 7 kulllanıyorum. Daha yeni format attım. Windows Update güncelemek yapmak istiyorum. Denetle diyorum aşırı RAM yiyor. Daha öncede kb******** denen güncelleme ile RAM sorunu çözmüştüm. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen "Win 8 veya Win 10'a geçin" demeyin sistemim kaldırmıyor.
RAM Miktarınız az ise çok kullanması normal. Ya yapmayacaksın ya da yapıp bırakacaksın. Daha önce çözmüşsün aynı şekil çöz. Düzgün bir üslupla konusabilmeniz dileğiyle. İyi sosyaller.
Denetle dedikten sonra güncellemeleri bir şekilde tamamlayın. Sonra "hizmetler" bölümünden güncelleştirmeleri devre dışı bırakın. Zaten artık Win7'e destek verilmiyor. Size sunulmuş son güncellemeyi yapacaksınız zaten.
Denetle dedikten sonra güncellemeleri bir şekilde tamamlayın. Sonra "hizmetler" bölümünden güncelleştirmeleri devre dışı bırakın. Zaten artık Win7'e destek verilmiyor. Size sunulmuş son güncellemeyi yapacaksınız zaten.
Güzel kardeşim, güncelleştirmeler RAM'ını yoruyorsa ya güncelleştirme yapmayacaksın ya da yeni RAM alacaksın. Ben sana en kısa yolu söyledim. "güncelleme yapmak uzun sürüyor. " lafa bak...
Yapma o zaman ne diyeyim? Ne kadar ekmek o kadar köfte. Mantık bu maalesef.
RAM Miktarınız az ise çok kullanması normal. Ya yapmayacaksın ya da yapıp bırakacaksın. Daha önce çözmüşsün aynı şekil çöz. Düzgün bir üslupla konusabilmeniz dileğiyle. İyi sosyaller.