Çözüldü Windows Update RAM sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkan.061995

Kilopat
Daha fazla  
Windows 7 kulllanıyorum. Daha yeni format attım. Windows Update güncelemek yapmak istiyorum. Denetle diyorum aşırı RAM yiyor. Daha öncede kb******** denen güncelleme ile RAM sorunu çözmüştüm. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen "Win 8 veya Win 10'a geçin" demeyin sistemim kaldırmıyor.

Çözüm
RAM Miktarınız az ise çok kullanması normal. Ya yapmayacaksın ya da yapıp bırakacaksın. Daha önce çözmüşsün aynı şekil çöz. Düzgün bir üslupla konusabilmeniz dileğiyle. İyi sosyaller.
Denetle dedikten sonra güncellemeleri bir şekilde tamamlayın. Sonra "hizmetler" bölümünden güncelleştirmeleri devre dışı bırakın. Zaten artık Win7'e destek verilmiyor. Size sunulmuş son güncellemeyi yapacaksınız zaten.

Denetle dedikten sonra güncellemeleri bir şekilde tamamlayın. Sonra "hizmetler" bölümünden güncelleştirmeleri devre dışı bırakın. Zaten artık Win7'e destek verilmiyor. Size sunulmuş son güncellemeyi yapacaksınız zaten.

RAM sorunu ya da güncelleme yapmak uzun sürüyor. Bunun çözümü istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı