Abi denedim olmadı yazı yazamıyorum CMD'ye ne yapacağım ya çöp mü oldu bilgisayarım hiç bunun dosyası falan yok mu direk atsam
Abi yardım et ya lütfenMerak etme çöp değil. Sıfırlama yapabiliyorsan yap. Eğer yapmak istemiyorsan yardımcı olmaya çalışacağım. Sakin ol kral.
Abi yardım et ya lütfen.
Artık zaten pek gerekli değil güncelleme gelmeyeceği için.
Abi şimdi ben başka oyun indirdim kurduktan sonra böyle oldu yav galiba tam bozuldu bilgisayarı açtığım zaman böyle oluyorTamam, şimdi bilgisayarını kapat. Sonra bütün ışıklar sönünce geri aç. Anakart logon ne ise ekrana gelecektir. Sonra gelir gelmez hemen kapat. Bunu 4,5 kere yap sonra otomatik onarım moduna gir. Oradan sorun gidere bas. Sonra oradaki seçeneklerden senin problemini çözecek olana bas. Eğer çözülmez ise aynı şekilde otomatik onarım moduna geri gir ve komut istemini aç. Sonra 'SFC /scannow' yaz. Eğer problem hala devam ediyorsa sıfırlaman gerekiyor.
Abi şimdi ben başka oyun indirdim kurduktan sonra böyle oldu yav galiba tam bozuldu bilgisayarı açtığım zaman böyle oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.