Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX Scope RX klavyeye sahibim. Şimdiye kadar hiçbir zaman sorun yaşamamıştım. Dün gece Windows Update gelmişti, bende güncellemeyi yapıp bilgisayarı kapattım.
Bugün sabah bilgisayarı açtığımda klavyem farklı bir ışıklandırma modu ile açıldı. Uygulamaya girdim fakat sadece hazır profilleri kullanabildiğimi fark ettim. Normalde işlemcimin sıcaklığına göre ışıklandırma yaparak oyun sırasında sıcaklığımı ışıklardan anlıyordum.
Aura Sync seçtiğimde hiçbir tepki vermiyor. Uygulamasına giriyorum klavye bağlı olmadığını söylüyor.
Aura Sync sayfasında da Windows Update kontrol etmemi, internet bağlantısının olmadığını belirtiyor.
Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
Bugün sabah bilgisayarı açtığımda klavyem farklı bir ışıklandırma modu ile açıldı. Uygulamaya girdim fakat sadece hazır profilleri kullanabildiğimi fark ettim. Normalde işlemcimin sıcaklığına göre ışıklandırma yaparak oyun sırasında sıcaklığımı ışıklardan anlıyordum.
Aura Sync seçtiğimde hiçbir tepki vermiyor. Uygulamasına giriyorum klavye bağlı olmadığını söylüyor.
Aura Sync sayfasında da Windows Update kontrol etmemi, internet bağlantısının olmadığını belirtiyor.
Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı?