Windows Update sonrası Aura Sync çalışmıyor

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX Scope RX klavyeye sahibim. Şimdiye kadar hiçbir zaman sorun yaşamamıştım. Dün gece Windows Update gelmişti, bende güncellemeyi yapıp bilgisayarı kapattım.
Bugün sabah bilgisayarı açtığımda klavyem farklı bir ışıklandırma modu ile açıldı. Uygulamaya girdim fakat sadece hazır profilleri kullanabildiğimi fark ettim. Normalde işlemcimin sıcaklığına göre ışıklandırma yaparak oyun sırasında sıcaklığımı ışıklardan anlıyordum.
Aura Sync seçtiğimde hiçbir tepki vermiyor. Uygulamasına giriyorum klavye bağlı olmadığını söylüyor.

1718289248362.png

Aura Sync sayfasında da Windows Update kontrol etmemi, internet bağlantısının olmadığını belirtiyor.

1718289293962.png

Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı?

Armour Crate uygulamasını güncellemiş miydiniz? 1-2 gün önceden de başıma gelmişti; RAM'lerimi görmüyordu, silbaştan yapıp downgrade yaptığımda çözülmüştü. Sanki Windows Update ile alakası yok gibi.
Son güncellemeyi 1 hafta önce yaptım. Şu anda güncelleme yok. Son güncellemeden bu yana herhangi bir sorun yoktu. Dün gece Windows Update gelmiş. Güncellemeyi yap ve kapat seçeneği ile kapatmıştım.

Gelen güncelleme:
1718289810261.png

Bu sabah ise Aura Sync bu durumda.

Şu an baktım da anakartımı da görmüyor.

ASUS uygulamasi gercekten her guncelleme sonrasi farkli bir rezaleti icinde barindiriyor. Ben de DDR4 DDR5 RAM gecisi sonrasi RAM'larimi goremedim ve hala da goremiyorum. Corsair uygulamasindan kontrol sagliyorum.

ASUS uygulaması gerçekten her güncelleme sonrası farklı bir rezaleti içinde barındırıyor. Ben de DDR4 DDR5 RAM geçişi sonrası RAM'larimi göremedim ve hala da göremiyorum. Corsair uygulamasından kontrol sağlıyorum.

Doğrudur hocam da 1 yıldır her güncellemeyi yapıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım daha. Bu sorunumda uygulama güncellemesinden sonra değil, Windows güncellemesinden sonra oluştu.

Doğrudur hocam da 1 yıldır her güncellemeyi yapıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım daha. Bu sorunumda uygulama güncellemesinden sonra değil, Windows güncellemesinden sonra oluştu.

Hocam vallahi marka beni cezalandiriyor mu bilmiyorum ama Full setup ASUS olmasina rahmen ses kartin da kulaklık şarj gostergesinde ve RAM'lerimde hep sorunlar yasadim. Ne yapayim bastan asagiya yikasam geçer mi acaba 😂

Hocam vallahi marka beni cezalandırıyor mu bilmiyorum ama Full setup ASUS olmasına rağmen ses kartın da kulaklık şarj göstergesinde ve RAM'lerimde hep sorunlar yaşadım. Ne yapayım, bastan aşağıya yıkasam geçer mi acaba 😂

Bende de RAM harici monitör dahil hepsi ASUS. Şu ana kadar hiç sorun yaşatmadı şükür ama 4 - 5 saattir denemediğim bir şey kalmadı bu sorunla uğraşıyorum. Yorumları okurken %80'i uygulamasından şikayetçi. Ya ben çok şanslıyım ya herkes çok şanssız. :D

Bende de RAM harici monitör dahil hepsi ASUS. Şu ana kadar hiç sorun yaşatmadı şükür ama 4 - 5 saattir denemediğim bir şey kalmadı bu sorunla uğraşıyorum. Yorumları okurken %80'i uygulamasından şikayetçi. Ya ben çok şanslıyım ya herkes çok şanssız. :D

Sen sanslisin tek sorun var sende 😂😂

Şöyle bi' güzel öneri yapmak istiyorum; ışıklandırma için gerekli kontrollerini Signal RGB uygulaması üzerinden tanımlayabilirsiniz. Fan için kullanıyorsanız eğer Fan Control uygulaması üzerinden yapabilirsin. Bu iki uygulamalar, Armour Crate'den bir gömlek üstün tabii bir Armour Crate gibi bir çatı altında değil. Armour Crate illeti düzelene kadar bu uygulamaları şimdilik kullanabilirsin. İnanın hayat kurtaracaktır, halen olaki Armour Crate bozulduğunda yedek olarak kullanmaktayım.

Şöyle bi' güzel öneri yapmak istiyorum; ışıklandırma için gerekli kontrollerini Signal RGB uygulaması üzerinden tanımlayabilirsiniz. Fan için kullanıyorsanız eğer Fan Control uygulaması üzerinden yapabilirsin. Bu iki uygulamalar, armour Crate'den bir gömlek üstün tabii bir armour crate gibi bir çatı altında değil. Armour crate illeti düzelene kadar bu uygulamaları şimdilik kullanabilirsin. İnanın hayat kurtaracaktır, halen olaki armour crate bozulduğunda yedek olarak kullanmaktayım.

Öncelikle teşekkür ediyorum alternatif olarak çözümlerin için.

Sorunu çözdüm. Hatta önceden fare ve RAM'lerimi görmüyorken, şu an onları da algıladı.
1718359836013.png

Sorunu da hem Windows güncellemelerini hem de Armoury Create yazılımının güncellemelerini kaldırıp, tekrar güncelleyerek çözdüm.

1718364235375.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı