Windows Update sonrası bilgisayar siyah ekran veriyor

xdark

Decapat
Daha fazla  
Öğlen bir işim çıktı güncelleştir ve kapat dedim. Hazırlanırken baktım normaldi ama sonrasında yeniden başlattı ve siyah ekranda kaldı hiçbir şey yapamıyorum mouse imleci yok.

Öğlen bir işim çıktı güncelleştir ve kapat dedim. Hazırlanırken baktım normaldi ama sonrasında yeniden başlattı ve siyah ekranda kaldı hiçbir şey yapamıyorum mouse imleci yok.

Windowsun güncelleştirmeleri bu aralar herkesi delirtiyor hiç ekran alamıyorsan bilgisayarı tuşundan kapa sonra aç Windows logosu geldşiğinden tekrar tuştan kapat bunu 3 kere yap Windows onarım başlacaktır bir sorun bulamazsa gelişmiş seçenklerden Windows geri yükleme noktasından ilkini seçin bu ilki Windows güncellemeden önce her zaman geri yükleme noktası oluşturur bu sayede verilerin kaybolmasını engeller.

Tamamdır dostlar teşekkürler deneyeceğim şimdi.

Windows'un güncelleştirmeleri bu aralar herkesi delirtiyor hiç ekran alamıyorsan bilgisayarı tuşundan kapa sonra aç Windows logosu geldşiğinden tekrar tuştan kapat bunu 3 kere yap Windows onarım başlacaktır bir sorun bulamazsa gelişmiş seçenklerden Windows geri yükleme noktasından ilkini seçin bu ilki Windows güncellemeden önce her zaman geri yükleme noktası oluşturur bu sayede verilerin kaybolmasını engeller.

Hocam yaptım ama güvenli mod ekranı gelmedi ya da ben bilmiyorum onun yerine şu geldi:

Dosya Ekleri

• IMG20250127164255.jpg
    IMG20250127164255.jpg
    218,6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı