Windows Update sonrası düşük performans

Aquaranee

Hectopat
Daha fazla  
Dün Windows Update'den bir güncelleme geldi. Akşam yaparım dedim ve derslerime girdim. Dersler bittikten sonra arkadaşımla oyuna girdik ve oyun çok drop yiyordu. Oyundan çıktım, bilgisayar da kasıyordu. Opera'yı açınca yaklaşık 6-7 kez PC donuyor. Güncellemeyi yaptım ve PC kendini yeniden başlattı. Açılması 10 dakika falan sürdü. Güncelleme de olmamıştı. Antivirüs programı yükledim, virüs de yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Disk kullanımı da ara sıra %100'e çıkıyor. %30 iken birden %100'e çıkıyor. Bugün de sürücü hatalarını düzeltmek için yeniden başlatın diyordu. SSD'de bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows modules installer worker Windows Update hizmeti. Şu an güncelleme devam ediyor.

Güncelleme yapılırken bir sorun yaşanmış gibi duruyor. Sürekli güncellemeyi yüklemeye çalışırken böyle takılı kaldığı 2-3 kere sorun yaşamıştım. Bağlantıdaki ''Eski yöntem'' sürprizbozan içindeki yöntemi uygulayarak güncelleştirme dosyalarını silin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…