Windows update sonrası mikrofon sesinin kısık gelmesi

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
İşsiz (öğrenci)
Yaklaşık 1 yıldır Windows güncel değildi. Belki çalışmayan oyunumu çözer diye güncelledim ve ses driverim bozuldu. Kısaca tüm sesler earrape videolardaki gibi geliyordu ve ses yüzdesi ayarlanmıyordu. MSI live update ile son sürümü yükleyip kurdum bu sefer hoparlör düzeldi ama mikrofon gitti. Artık sesim aşırı az gidiyor, kulaklık fark etmeden. Önceden de başıma gelmişti ilk sürümü kurup düzeltmiştim ama bu sefer olmadı. Sitesinden son sürümü tekrar indirdim kurdum olmadı. Ses driverini silip Windows aygıt yöneticisinden kurayım dedim olmamasına rağmen ses driveri güncel dedi.

Hayatımın 4 saati bunla uğraşarak çalındı, umarım sorunu anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum.

Geri yükleme ile sorunu kısmen çözdüm. Artık ses ne earrape ne mikrofon kısık. Tek sorun artık sesin geç ve kalitesiz gelmesi. Kulaklığı başka bilgisayarda denedim hiçbir sorun olmadı. Üstelik bilgisayar güncellemeler yüzünden şimdide ayrı bir sorun yarattı. Fare imleciyle bir süre sol tıkladıktan sonra sol tuşa basmayı bıraktığınızda sol tık basmaya devam ediyor. Farem bozuk değil çizim tabletinde de oluyor. Oyunlarda sıkmayı bırakmanıza rağmen silahın ateş etmesi hiç hoş değil. Format atma vakti gelmiş oyunları yedekledim üşenmezsem yapacağım :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı