Windows 8.1 Update sonrası kasma

Emin misiniz ? Ben böyle bir kural olduğunu bilmiyordum. Bir kaç defa TW ile yardım edip, problem yaşayan kişilere yardımcı olmuştum.
Claus benim de yaklasik 2 aydir sorunumu cozemedigim bir problemim var ozel mesaj atmak istedim ama atilmiyor o yuzden bu konudan devam ediyorum, laptopumun sarj problemi vardi islemcim 799mhz de takili kaliyordu orjinal aldim olmadi gittim dandik aldim en son hala ayni problem vardi sonra bir yazilim ile cpu yu istedigim frekansta calistiriyorum fakat stabil degil bilgisayar bir problem var cozemedim bazen 90 100 fps aliyorum bazen 25 30 ayni yerde cok duzensiz elektiriksel bir problem mi biostan mi islemciden mi artik kafayi yiyecegim arastirmalarim hep sonucsu eger bir bilgin varsa iletisime gecersen cok mutlu olurum.
skype eklebiliriz ordan da gorsusebiliriz oyun oynama zevkim kalmadi bunaldim artik...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı