Öncelikle merhaba, geçen günlerde Windows 10'un 1903 güncellemesini yayınladığı haberini aldım. Bayağıdır güncelleme yapmıyordum, zaten en son güncellememde 27.12.2018 tarihindeydi. Her neyse, güncelleştirmeyi düşündüm ve PC'mi açtım. Ardından başlat>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik kısmına girdim ancak böyle bir manzarayla karşılaştım:
Bu manzarayı görünce bir şeylerin olduğunu anladım. Birkaç yere baktım ancak ne denesem olmuyor. En son çarem olarak technopat.net'e gireyim dedim. Aslında bir tamirciye götürüp güncelleştirmeyi yüklemesini istiyebilirdim ama malum korona var, bu yüzden dışarıda çıkamıyorum. Zaten yasağım var, bir arkadaş çıkıp çözümü söylerse çok memnun olurum. Bu arada 1803'ü yükleyecektim ancak 2'sini de yükleyeyim dedim, yani 1803 ve 1903'ü Dark mode için ancak yükleyemedim. Sistem özellikleri de bunlar:
Burada da gözüküyor zaten, her neyse. Allah herkese şifa versin, iyi akşamlar.
Bu manzarayı görünce bir şeylerin olduğunu anladım. Birkaç yere baktım ancak ne denesem olmuyor. En son çarem olarak technopat.net'e gireyim dedim. Aslında bir tamirciye götürüp güncelleştirmeyi yüklemesini istiyebilirdim ama malum korona var, bu yüzden dışarıda çıkamıyorum. Zaten yasağım var, bir arkadaş çıkıp çözümü söylerse çok memnun olurum. Bu arada 1803'ü yükleyecektim ancak 2'sini de yükleyeyim dedim, yani 1803 ve 1903'ü Dark mode için ancak yükleyemedim. Sistem özellikleri de bunlar:
- GTX 960
- i5 6402P
- Windows 10 64 Bit
- RAM 8 GB
Burada da gözüküyor zaten, her neyse. Allah herkese şifa versin, iyi akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: