Çözüldü Windows Update sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FrozennT

Centipat
Öncelikle merhaba, geçen günlerde Windows 10'un 1903 güncellemesini yayınladığı haberini aldım. Bayağıdır güncelleme yapmıyordum, zaten en son güncellememde 27.12.2018 tarihindeydi. Her neyse, güncelleştirmeyi düşündüm ve PC'mi açtım. Ardından başlat>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik kısmına girdim ancak böyle bir manzarayla karşılaştım:

1587501137196.png

Bu manzarayı görünce bir şeylerin olduğunu anladım. Birkaç yere baktım ancak ne denesem olmuyor. En son çarem olarak technopat.net'e gireyim dedim. Aslında bir tamirciye götürüp güncelleştirmeyi yüklemesini istiyebilirdim ama malum korona var, bu yüzden dışarıda çıkamıyorum. Zaten yasağım var, bir arkadaş çıkıp çözümü söylerse çok memnun olurum. Bu arada 1803'ü yükleyecektim ancak 2'sini de yükleyeyim dedim, yani 1803 ve 1903'ü Dark mode için ancak yükleyemedim. Sistem özellikleri de bunlar:
  • GTX 960
  • i5 6402P
  • Windows 10 64 Bit
  • RAM 8 GB
1587501446683.png

Burada da gözüküyor zaten, her neyse. Allah herkese şifa versin, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle merhaba, geçen günlerde Windows 10'un 1903 güncellemesini yayınladığı haberini aldım. Bayağıdır güncelleme yapmıyordum, zaten en son güncellememde 27.12.2018 tarihindeydi. Her neyse, güncelleştirmeyi düşündüm ve PC'mi açtım. Ardından başlat>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik kısmına girdim ancak böyle bir manzarayla karşılaştım:

Eki Görüntüle 542309

Bu manzarayı görünce bir şeylerin olduğunu anladım. Birkaç yere baktım ancak ne denesem olmuyor. En son çarem olarak technopat.net'e gireyim dedim. Aslında bir tamirciye götürüp güncelleştirmeyi yüklemesini istiyebilirdim ama malum korona var, bu yüzden dışarıda çıkamıyorum. Zaten yasağım var, bir arkadaş çıkıp çözümü söylerse çok memnun olurum. Bu arada 1803'ü yükleyecektim ancak 2'sini de yükleyeyim dedim, yani 1803 ve 1903'ü Dark mode için ancak yükleyemedim. Sistem özellikleri de bunlar:
  • GTX 960
  • i5 6402P
  • Windows 10 64 Bit
  • RAM 8 GB
Eki Görüntüle 542314

Temiz bir kurulum yapın. 1909 sürümüne geçin derim.

Eki Görüntüle 542309

• GTX 960
  • i5 6402P
  • Windows 10 64 Bit
  • RAM 8 GB
Eki Görüntüle 542314

Çözüm
Arkadaşlar öncelikle selam. Yeni uyandım ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Bu kurulumu yaptıktan sonra:
1-kişisel dosyalarım ve oyunlarım gider mi? Çünkü 60 GB oyun bile var.
2-Ne kadar sürer?

Microsoft yardım ekranında yardımcı olunmuş, bunu denedin mi?

.

Hayır maalesef yardımcı olmadı zaten oradaki arkadaşlara da yardımcı olmamış.

Nasıl yapacağıma dair hiçbir şey bilmiyorum, detaylı bir anlatım yapar mısınız?

1587572472487.png

Arkadaşlar umarım doğru yapıyorumdur. Bir de bu güncellemeyi yüklediğim zaman Windows Update'ten mi yapmam gerekecek yoksa direkt inecek mi? Çünkü Windows Update'te sorun var da.

1587577364632.png

Arkadaşlar 99 oldu sonra yeniden başladı. Nedenini bilen var mı? Ya da normal bir durum mu?

1587583226826.png

Herkese ve konuyla ilgili bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sonunda güncelleme yapabildim ve bütün dosyalarım yerinde. Herkese çok teşekkür ederim. Dark modu da istediğim gibi kullanabiliyorum iyi günler...

Ayrıca Salih Metin ve foreversport'a özellikle teşekkürlerimi sunarım, en çok yardımı dokunanlar onlar oldu. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı