Windows Update tepki vermiyor

alidustun57

Hectopat
Yer
İstanbul - Beylikdüzü
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060
İntel i3 10105f
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
AMD Radeon 7600M
İşlemci
İ5-3230
Merhaba öncelikle. Günlerdir sinirlerimi bozan .dll hatasından kurtuldum. Güncellemeler için Windows Update'ye girdiğim zaman ise beni bekleyen bir AMD güncellemesi var. İndir tuşuna tıklamama rağmen tepki vermiyor ve güncellemesi yüklemiyor. Bu tepki vermeme olayı sadece bu tuşta oluyor. Var mıdır düzeltmenin yolu?

1659022484590.png

2022-07x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 10 Version 21H2 Toplu Güncelleştirme Önizlemesi altta ayrı bir sekmede bulunuyordu ve mavi yazıyla indir ve yükle tuşuna basınca yüklüyor. Fakat bu da başarısız oluyor veya sistem donuyor.

Son düzenleme:
Windows Update hizmetini, Windows Update medic hizmetini, Orchestrator Hizmeti'ni güncelleştir hizmetlerini kapatıp, açın.

Olmaz ise, Windows Update blocker kullanarak disable Windows Update deyin, daha sonra enable Windows Update deyin.

Bu rehberi yapın:

Sorun gidericilere gidin, Windows Update seçin. Sorun gidermeyi çalıştırın.

Ekran kartı sürücüsünü illa Windows Update ile indirmenize gerek yok. Dediği sürücüyü AMD'nin kendi sitesinden indirdikten sonra gitmesi lazım sürücü isteği. Şu an başka bir Windows güncellemesi yapıyormuşsunuz gibi gözüküyor. Bu yüzden, mevcut güncellenen güncelleme bittikten sonra tekrar deneyin. Bazen donabiliyor, tepki vermeyebiliyor başka güncelleme yükleniyorken.

Güncelleştirmeyi denetle yaptığınız zaman 21H2 güncellemesi otomatik başladıysa diğer güncelleştirmeyi o bittikten sonra deneyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp, tekrar güncelleştirmeyi denetlemenizi öneririm. Hiç güncelleme yapamıyorsanız, dediklerimi yapmayı deneyin.

Merhaba öncelikle. Günlerdir sinirlerimi bozan .dll hatasından kurtuldum. Güncellemeler için Windows Update'ye girdiğim zaman ise beni bekleyen bir AMD güncellemesi var. İndir tuşuna tıklamama rağmen tepki vermiyor ve güncellemesi yüklemiyor. Bu tepki vermeme olayı sadece bu tuşta oluyor. Var mıdır düzeltmenin yolu?

Eki Görüntüle 1466745

2022-07x64 tabanlı Sistemlere yönelik Windows 10 Version 21H2 Toplu Güncelleştirme ön izlemesi altta ayrı bir sekmede bulunuyordu ve mavi yazıyla indir ve yükle tuşuna basınca yüklüyor. Fakat bu da başarısız oluyor veya sistem donuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki işinize yarar.

2022-07x64 tabanlı sistemlere yönelik Windows 10 version 21H2 toplu güncelleştirme ön izlemesi altta ayrı bir sekmede bulunuyordu ve mavi yazıyla indir ve yükle tuşuna basınca yüklüyor. Fakat bu da başarısız oluyor veya sistem donuyor.

Sistem donuyorsa, arka planda hiçbir uygulama çalıştırmadan 21H2 güncelleştirmeyi deneyin. Windows Update yaparken bilgisayara yük biniyor.

Sistem donuyorsa, arka planda hiçbir uygulama çalıştırmadan 21H2 güncelleştirmeyi deneyin. Windows Update yaparken bilgisayara yük biniyor.
Hocam arka planda uygulama yok zaten. Biraz önce sorun gidericiden denedim, sorun çözüldü demesine rağmen aynı sorun devam ediyor.

Hocam arka planda uygulama yok zaten. Biraz önce sorun gidericiden denedim, sorun çözüldü demesine rağmen aynı sorun devam ediyor.

Sorun gidericiyi öyle peynir ekmek olsun diye attım. Sen diğer yazdıklarımı dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı