Bilgisayarım Windows 10 olup 1903 sürümünü kullanmaktadır. Bilgisayarımı aldığımdan beri Update yapamıyorum, Microsoft'un hiçbir uygulamasını güncelleyemiyorum. Microsoft Store'da hiçbir işlem yapmıyor. Servisler yani hizmetler bölümüne girince Windows Update servisi yok. Çözümünü bilen var mı?
Bilgisayarım Windows 10 olup 1903 sürümünü kullanmaktadır. Bilgisayarımı aldığımdan beri Update yapamıyorum, Microsoft'un hiçbir uygulamasını güncelleyemiyorum. Microsoft Store'da hiçbir işlem yapmıyor. Servisler yani hizmetler bölümüne girince Windows Update servisi yok. Çözümünü bilen var mı?Eki Görüntüle 956933Eki Görüntüle 956934
Bilgisayarım Windows 10 olup 1903 sürümünü kullanmaktadır. Bilgisayarımı aldığımdan beri Update yapamıyorum, Microsoft'un hiçbir uygulamasını güncelleyemiyorum. Microsoft Store'da hiçbir işlem yapmıyor. Servisler yani hizmetler bölümüne girince Windows Update servisi yok. Çözümünü bilen var mı?Eki Görüntüle 956933Eki Görüntüle 956934
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...