Windows Update yapınca SSD dolmaya başladı

DarlDixon

Hectopat
89GB boş alan vardı. Sabah bir güncelleme gelmiş isteğe bağlı. Onu diyordu. Yapayım dedim. 59GB yer kaldı. Şimdi baktım 49 GB boş yer kalmış. Disk temizleme yapmama rağmen gitmedi. Virüste olamaz bilgisayarda. Anlayamadım problemi.

89GB boş alan vardı. Sabah bir güncelleme gelmiş isteğe bağlı. Onu diyordu. Yapayım dedim. 59GB yer kaldı. Şimdi baktım 49 GB boş yer kalmış. Disk temizleme yapmama rağmen gitmedi. Virüste olamaz bilgisayarda. Anlayamadım problemi.

Dosyalar birbirini açıyordur.

Sistem geri yükleme işlemi yapabilirsiniz isterseniz YouTube'da videoları var bu şekilde aratıp videodaki gibi eski haline getirebilirsiniz.

Sen bence en mantıklısı "sistem geri yüklemeyi" ayarla formatsız tek çözüm bu, YouTube'dan izleyerek yapabilirsin bu dediğimi.

Dosyalar gidiyor mu nasıl bir işlem bu bilmiyorum yapmakta istemedim açıkçası korkutucu bir şeye benziyor.

HD Tune ile SSD'inin sağlık durumuna bakabilir misiniz?

İndirdim proggamı ilk defa kullanıyorum. Healt kısmına girdim, aşağıdaki görselde attığım gibi her şey.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı