Windows Update'de daha önce gözüken Windows 11'i yükle seçeneği şimdi yok

BenimAdimName

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Ben Windows 10 kullanıcısıyım ve 14 Ekim'de Windows 10 desteğinin kalkacağını öğrenmiştim. Bu yüzden Windows 11'e geçmek istedim ve aklıma zaten Windows Update'den Windows 11'i yükleyebileceğim geldi. Çünkü orijinal lisanslı Windows 10 kullanıyorum. Bu yüzden Windows Update'de gözüküyordu. Bu bende de gözüküyordu zaten hatta sevinmiştim. Fakat 14 Ekim'de güncellerim zaten ya deyip Windows Update'den çıkmıştım. Birkaç gün önce ise artık yüklemek istediğimi fark edip tekrar Windows Update'e girdiğimde o Windows 11 artık hazır yerinin olmadığını fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Windows 11 yüklemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükleme yardımcısını buradan indirebilirsiniz. Windows 10 lisansını kaybetmeden 11e geçirmenizi yarayan araç budur. Update üzerinden yaptığınız vakit gene bunu çalıştırıyor zaten.

Hocam Microsoftun kendi sitesinden neden korkuyorsunuz?

Lisanslı orjinal yazılım bu fan yapımı bir araç değil.
Hocam ondan dolayı değil lisanslı değil ya. Sonuçta microsoftun kendi sitesinden İSO bile indirebiliyorsun. Ben aynı lisansla devam etmek istiyorum ve şu anki ürün anahtarımıda unutmuş vaziyetteyim bu yüzden windows updateden yapmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı