Merhaba. Uzun süredir Windows Update'de Windows 11 indir yazıyor. Bende indirsem mi indirmesem mi arasında kalıyorum. Sistemimi aşağıya yazıyorum, kaldırırım veya sorun çıkarır mı diye yazarsanız sevinirim. Bu arada bilgisayar laptop ve APU laptop.
Merhaba. Uzun süredir Windows Update'de Windows 11 indir yazıyor. Bende indirsem mi indirmesem mi arasında kalıyorum. Sistemimi aşağıya yazıyorum, kaldırırım veya sorun çıkarır mı diye yazarsanız sevinirim. Bu arada bilgisayar laptop ve APU laptop.
Geçmenizi önermiyorum, benim de bilgisayarım aynı özelliklere sahip ( ama tek RAM slotu kullanılıyor, 8GB ) ben indirmiştim ve birkaç gün kullanmıştım. Oyunlarda FPS düşüşü vs. olmuştu. Bence en az 12 GB RAM gerekiyor Windows 11'in stabil çalışması için.
Hocam bana göre yeni bir şeylere hemen atlamamak gerekiyor.(çeşitli sorunlar yüzünden(
Uygulama optimizasyonları vb.)) eğer ki illaki geçeceğim derseniz de sisteminiz Microsoft'un açıkladığı sistem gereksinimlerini karşılıyor gibi duruyor.
Sık sık oyun oynayan biriyseniz kesinlikle önermem. İş için falan kullanıyorsanız yine de önermem her türlü optimizasyon konusunda sıkıntılı Windows 11
Hocam zaten çıkan oyunlara bakarsanız çoğunda hatta hepsinde Windows 10 yazıyor aynı zamanda ben AutoCAD kullanıyorum onda da çok iyi çalıştığı söylenemez.
Hocalarım bana niye böyle bir soru sordun derseniz eskiden 120 FPS aldığım oyundan 60 FPS zor alıyorum bende belki Windows 11 yüklersem belki FPS artar diye böyle bir konu açtım.
Hocalarım bana niye böyle bir soru sordun derseniz eskiden 120 FPS aldığım oyundan 60 FPS zor alıyorum bende belki Windows 11 yüklersem belki FPS artar diye böyle bir konu açtım.