Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Merhaba, görselde de görüldüğü gibi bu güncellemeleri yapamıyorum. Hatta Windows 11'i bile güncelleyemiyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (54).png 255,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba, görselde de görüldüğü gibi bu güncellemeleri yapamıyorum. Hatta Windows 11'i bile güncelleyemiyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #2 QB04 dedi: Merhaba, görselde de görüldüğü gibi bu güncellemeleri yapamıyorum. Hatta Windows 11'i bile güncelleyemiyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan Microsoft PC Manager uygulamasını indirip uygulama üzerinden güncelleştirmeleri yüklemeyi dener misiniz?
QB04 dedi: Merhaba, görselde de görüldüğü gibi bu güncellemeleri yapamıyorum. Hatta Windows 11'i bile güncelleyemiyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan Microsoft PC Manager uygulamasını indirip uygulama üzerinden güncelleştirmeleri yüklemeyi dener misiniz?
Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 neXusTS dedi: Microsoft Store'dan Microsoft PC Manager uygulamasını indirip uygulama üzerinden güncelleştirmeleri yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... tamamdır deniyeyim neXusTS dedi: Microsoft Store'dan Microsoft PC Manager uygulamasını indirip uygulama üzerinden güncelleştirmeleri yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Gene hata verdi.Şimdi ise bir daha denedim güncelleme yok dedi fakat windows update ayarları dediğim zaman aynı güncellemeler gözüküyor. Son düzenleme: 21 Ocak 2024
neXusTS dedi: Microsoft Store'dan Microsoft PC Manager uygulamasını indirip uygulama üzerinden güncelleştirmeleri yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... tamamdır deniyeyim neXusTS dedi: Microsoft Store'dan Microsoft PC Manager uygulamasını indirip uygulama üzerinden güncelleştirmeleri yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Gene hata verdi.Şimdi ise bir daha denedim güncelleme yok dedi fakat windows update ayarları dediğim zaman aynı güncellemeler gözüküyor.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 QB04 dedi: Tamamdır deniyeyim Gene hata verdi. Şimdi ise bir daha denedim güncelleme yok dedi fakat Windows Update ayarları dediğim zaman aynı güncellemeler gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim Windows sürümünüz bayağı eskiymiş en iyisi Windows 11'in sitesinden güncel ISO dosyasını indirip format atmanız olacaktır.
QB04 dedi: Tamamdır deniyeyim Gene hata verdi. Şimdi ise bir daha denedim güncelleme yok dedi fakat Windows Update ayarları dediğim zaman aynı güncellemeler gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim Windows sürümünüz bayağı eskiymiş en iyisi Windows 11'in sitesinden güncel ISO dosyasını indirip format atmanız olacaktır.
Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 neXusTS dedi: Hocam şimdi fark ettim Windows sürümünüz bayağı eskiymiş en iyisi Windows 11'in sitesinden güncel ISO dosyasını indirip format atmanız olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim format atarsam attıktan sonra sonuçları yazarım en son denediğimde başarısız olmuştu da
neXusTS dedi: Hocam şimdi fark ettim Windows sürümünüz bayağı eskiymiş en iyisi Windows 11'in sitesinden güncel ISO dosyasını indirip format atmanız olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim format atarsam attıktan sonra sonuçları yazarım en son denediğimde başarısız olmuştu da
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #6 QB04 dedi: Tamamdır teşekkür ederim format atarsam attıktan sonra sonuçları yazarım en son denediğimde başarısız olmuştu da Genişletmek için tıkla... Format atarken nasıl bir başarısızlık olmuştu
QB04 dedi: Tamamdır teşekkür ederim format atarsam attıktan sonra sonuçları yazarım en son denediğimde başarısız olmuştu da Genişletmek için tıkla... Format atarken nasıl bir başarısızlık olmuştu
Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #7 neXusTS dedi: Format atarken nasıl bir başarısızlık olmuştu Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra bilgisayar açılmıştı ve hiçbir şey silinmemişti
neXusTS dedi: Format atarken nasıl bir başarısızlık olmuştu Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra bilgisayar açılmıştı ve hiçbir şey silinmemişti
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #8 QB04 dedi: Bir süre sonra bilgisayar açılmıştı ve hiçbir şey silinmemişti Genişletmek için tıkla... İlk kurulum aşaması bittiğinde yeniden başlatma süresi geliyor o süre geldiğinde flash belleği çıkarın ve kurulum işlemlerini gerçekleştirin.
QB04 dedi: Bir süre sonra bilgisayar açılmıştı ve hiçbir şey silinmemişti Genişletmek için tıkla... İlk kurulum aşaması bittiğinde yeniden başlatma süresi geliyor o süre geldiğinde flash belleği çıkarın ve kurulum işlemlerini gerçekleştirin.
Q QB04 Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #9 neXusTS dedi: İlk kurulum aşaması bittiğinde yeniden başlatma süresi geliyor o süre geldiğinde flash belleği çıkarın ve kurulum işlemlerini gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Flash olmadan atmıştım
neXusTS dedi: İlk kurulum aşaması bittiğinde yeniden başlatma süresi geliyor o süre geldiğinde flash belleği çıkarın ve kurulum işlemlerini gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Flash olmadan atmıştım
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #10 QB04 dedi: Flash olmadan atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz format değil sıfırlama oluyor. Ve sıfırlama dendiği olay dosyaları koruyarak sıfırlama sadece Windows dosyalarını sıfırlar.
QB04 dedi: Flash olmadan atmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz format değil sıfırlama oluyor. Ve sıfırlama dendiği olay dosyaları koruyarak sıfırlama sadece Windows dosyalarını sıfırlar.