Windows Update'teki Advanced Micro Devices güncellemesi AMD Radeon'u bozuyor

Mert055

Femtopat
Daha fazla  
Windows güncellemeleri kısmını güncellerken bu isimli Advanced Micro devices, ınc. - display - 27.20.11032.9001 şeyi güncelliyor fakat güncellemeyi yaptıktan sonra AMD Radeon yazılımı açmaya çalıştığımda açılmıyor (uyuşmadığını söylüyor). Nasıl düzeltebilirim?

Ben de öyle bir hata vermiyor ama sürümleri uyumsuz yazıyor.
Hayır. Dediğimi yaparsanız büyük ihtimal çözülür sorun. Eğer olmazsa 21H1 olmadığı içindir.

Çünkü şu anda en son sürücü kurulu diyor aygıt yöneticisi.

Ben de öyle bir hata vermiyor ama sürümleri uyumsuz yazıyor.

Çünkü şu anda en son sürücü kurulu diyor aygıt yöneticisi.

Aygıt yöneticisinde en son sürücü kurulu demesine bakmayın. 2006 da olan sürücüye en son sürücü diyor. Windows Update sürücüyü kurduktan sonra aygıt yöneticisinden "sürücüye geri dön" seçin.

@Alfa Prime Bu arkadaş size yüklemeyerek demiş ama nasıl engelleyeceğini doğru verememiş ve benim konularda da katkı sunmayarak gülücük atan arkadaşın yerine ben cevap vereyim. Daha doğrusu taktıysa bana artık çözüm sunamayınca doğru. :)

@Mert055 Google'ye "wushowhide" yazıp indirin sonra sırasıyla anlattığımı gibi yapın ve kesin çözüm olacak.

Dediğim yazılımı indirdikten sonra çalıştır, Hide Uptades tıklayıp resimde gösterdiğim AMD sürücü seçip tıklayıp sonraki deyip tamamlayın artık sizi bu rahatsız etmeyecek.

1634145479991.png

Burada benim attığım görseldeki gibi görünmüyor mu, güncelleme dosyası?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Alfa Prime Bu arkadaş size yüklemeyerek demiş ama nasıl engelleyeceğini doğru verememiş ve benim konularda da katkı sunmayarak gülücük atan arkadaşın yerine ben cevap vereyim. Daha doğrusu taktıysa bana artık çözüm sunamayınca doğru. :)

@Mert055 Google'ye "wushowhide" yazıp indirin sonra sırasıyla anlattığımı gibi yapın ve kesin çözüm olacak.

Dediğim yazılımı indirdikten sonra çalıştır, Hide Uptades tıklayıp resimde gösterdiğim AMD sürücü seçip tıklayıp sonraki deyip tamamlayın artık sizi bu rahatsız etmeyecek.

Eki Görüntüle 1188586
Bu güncellemeyi gizlemek ne kadar mantıklı olacak gerekli bir güncelleme olmasa orada işi ne yada böyle sorunlar olur mu?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarını seçip sürücüye geri dön seçeneğine tıklayınca problem düzeliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı