W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2017 #1 Daha önce bu hata hakkında konu açılmış, fakat herhangi gibi bir sonuca ulaşılamamış. 1 gün önce hiçbir sıkıntı yokken, bugün bilgisayarı açtığım da bu hata 3-4 dakik aralıklarla 2 defa karşıma çıkıyor. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2017
Daha önce bu hata hakkında konu açılmış, fakat herhangi gibi bir sonuca ulaşılamamış. 1 gün önce hiçbir sıkıntı yokken, bugün bilgisayarı açtığım da bu hata 3-4 dakik aralıklarla 2 defa karşıma çıkıyor. Teşekkürler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Ocak 2017 #2 Hata değil. Sistemine malware bulaşmış. Çözümü burada. [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video]
Hata değil. Sistemine malware bulaşmış. Çözümü burada. [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video]
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2017 #3 THE_MILLER dedi: Hata değil. Sistemine malware bulaşmış. Çözümü burada. [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video] Genişletmek için tıkla... Eğer burada iseniz atabilirim şu anda. TeamViewer IP ve şifreyi.
THE_MILLER dedi: Hata değil. Sistemine malware bulaşmış. Çözümü burada. [Çözüm] CCE ile Windows-upt.exe & C:\eth\a.vbs Zararlı Temizliği [Video] Genişletmek için tıkla... Eğer burada iseniz atabilirim şu anda. TeamViewer IP ve şifreyi.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Ocak 2017 #4 Gönderin.
Battal ARSLAN Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 20 Yer Akşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe ve Finans 1 Nisan 2017 #5 Şuan bende aynı hatayı alıyorum düzeltemedim. Çözümünüzü denedim birkaç defa ya ben beceremedim yada eksik bir şey var bende çıkmayan. Hallettim bi anlık olarak UPT ağacını killshot ile kapadıktan sonra dosyaları silmemiz gerekiyor direk umarım ileride sorun çıkartmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2017
Şuan bende aynı hatayı alıyorum düzeltemedim. Çözümünüzü denedim birkaç defa ya ben beceremedim yada eksik bir şey var bende çıkmayan. Hallettim bi anlık olarak UPT ağacını killshot ile kapadıktan sonra dosyaları silmemiz gerekiyor direk umarım ileride sorun çıkartmaz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Nisan 2017 #6 wroNN dedi: Daha önce bu hata hakkında konu açılmış, fakat herhangi gibi bir sonuca ulaşılamamış. Genişletmek için tıkla... Ulaşılamadığını nereden çıkarıyorsun. Okumayı bilmezsen tabi ulaşıldığı yeri göremezsin.
wroNN dedi: Daha önce bu hata hakkında konu açılmış, fakat herhangi gibi bir sonuca ulaşılamamış. Genişletmek için tıkla... Ulaşılamadığını nereden çıkarıyorsun. Okumayı bilmezsen tabi ulaşıldığı yeri göremezsin.
dixonws Kilopat Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2017 #7 Bana ulaşabilir misin ? Bu sorun yeni çıktı bende de :/ Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2017
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Kasım 2017 #8 Siz ulaşmışsınız işte, imzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.