tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 USB'nin içinde böyle bir dosya var Tıklıyorum açılmıyor, format attım yine aynı. Yardım eder misiniz?
USB'nin içinde böyle bir dosya var Tıklıyorum açılmıyor, format attım yine aynı. Yardım eder misiniz?
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 13 Mart 2022 #2 Musallat.exe bulaşmış ve Windows erişimini engellediyse geçmiş olsun USB'deki her şey gitmistir. Artı 0 Eksi
Ayumu Kasuga Kilopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 İşlemci Sapphire Nitro+ RX 6600XT Ekran kartı Corsair Vengeance LPX 8GBx2 3200Mhz Ram Asrock AB350 Pro 4 ATX Anakart Corsair CV650 ATX PSU WD Blue SN570 500GB M2 SSD Samsung 870 Evo 250GB Sata SSD --------------------------------------------------- Monitör: Asus VG249Q1A 165Hz IPS Gaming Monitör Mouse: Logitech G203 Siyah Klavye: James Donkey 610S Red Switch Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 Rufus ile format dosyasını yeniden yazdırmayı deneyin, eğer hala olmuyor ise virüstür. Artı -1 Eksi
A L X Decapat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer Aydın/TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #4 tedolone dedi: USB'nin içinde böyle bir dosya var Eki Görüntüle 1331363 Tıklıyorum açılmıyor, format attım yine aynı. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözümü çok basit, gizli dosyaları ve gizli sistem dosyalarını açın bir daha girin, boş silik bir usb işareti çıkacak ona tıklayın. Ve dosyalarınıza ulaşın. Ayumu Kasuga dedi: Rufus ile format dosyasını yeniden yazdırmayı deneyin, eğer hala olmuyor ise virüstür. Genişletmek için tıkla... Flaş bellekteki dosyalar silinir. Artı 1 Eksi
tedolone dedi: USB'nin içinde böyle bir dosya var Eki Görüntüle 1331363 Tıklıyorum açılmıyor, format attım yine aynı. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözümü çok basit, gizli dosyaları ve gizli sistem dosyalarını açın bir daha girin, boş silik bir usb işareti çıkacak ona tıklayın. Ve dosyalarınıza ulaşın. Ayumu Kasuga dedi: Rufus ile format dosyasını yeniden yazdırmayı deneyin, eğer hala olmuyor ise virüstür. Genişletmek için tıkla... Flaş bellekteki dosyalar silinir.
Ayumu Kasuga Kilopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 İşlemci Sapphire Nitro+ RX 6600XT Ekran kartı Corsair Vengeance LPX 8GBx2 3200Mhz Ram Asrock AB350 Pro 4 ATX Anakart Corsair CV650 ATX PSU WD Blue SN570 500GB M2 SSD Samsung 870 Evo 250GB Sata SSD --------------------------------------------------- Monitör: Asus VG249Q1A 165Hz IPS Gaming Monitör Mouse: Logitech G203 Siyah Klavye: James Donkey 610S Red Switch Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 A L X dedi: Çözümü çok basit, gizli dosyaları ve gizli sistem dosyalarını açın bir daha girin, boş silik bir usb işareti çıkacak ona tıklayın. Ve dosyalarınıza ulaşın. Flaş bellekteki dosyalar silinir. Genişletmek için tıkla... Ha pardon, Windows USB açılmıyor diye başlığı okuyunca ben de format USB'si hazırlamış o açılmıyor sandım. Artı 0 Eksi
A L X dedi: Çözümü çok basit, gizli dosyaları ve gizli sistem dosyalarını açın bir daha girin, boş silik bir usb işareti çıkacak ona tıklayın. Ve dosyalarınıza ulaşın. Flaş bellekteki dosyalar silinir. Genişletmek için tıkla... Ha pardon, Windows USB açılmıyor diye başlığı okuyunca ben de format USB'si hazırlamış o açılmıyor sandım.
KS KS tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #6 A L X dedi: Çözümü çok basit, gizli dosyaları ve gizli sistem dosyalarını açın bir daha girin, boş silik bir usb işareti çıkacak ona tıklayın. Ve dosyalarınıza ulaşın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Bu Disk diye bi klasör geldi şimdide. Tıklıyorum açılmıyor. Artı 0 Eksi
A L X dedi: Çözümü çok basit, gizli dosyaları ve gizli sistem dosyalarını açın bir daha girin, boş silik bir usb işareti çıkacak ona tıklayın. Ve dosyalarınıza ulaşın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Bu Disk diye bi klasör geldi şimdide. Tıklıyorum açılmıyor.
A L X Decapat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Çözümler 3 Yer Aydın/TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #7 Sağ üstteki ara butonuna basıp dosyanızın ismini yazın. Birde flaş bellek kaç GB kullanılıyor ? Artı 0 Eksi