"Windows USB servisi" uygulama hatası

0ruchan

Yoctopat
Daha fazla  
Bugüne kadar hiç sorun yaşamadığım bilgisayarda ve USB belleklerimde bu sorun oluştu. Görselleri ek olarak bırakıyorum. USB içinde USB ile aynı isimde .exe uzantılı uygulama oluşuyor. Tıklayınca USB çalışıyor. USB biçimlendirmeyi denedim tekrar oluşuyor. Farklı bellekler de denedim hepsinde aynı sorun var. Oluşan dosyanın özelliklerine bakıldığında Windows USB servisi yazıyor. Webde araştırdım ancak hiçbir bilgi bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    62,3 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran görüntüsü 2021-06-24 190705.png
    95,6 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran görüntüsü 2021-06-24 192341.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:

Eski bir virüs bulaşmış. O cihaza daha fazla USB bağlamayın. Bağladığınız USB'leri Windows işletim sistemli başka cihazlara bağlamayın.

Kaspersky Total Security indirme linki : https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/total-security-free-trial#download

Bağladığınız tüm USB'leri cihaza takın. Kaspersky Total Security'nin deneme sürümü var. 30 günlük onu indirip kurun. Deneme sürümünü etkinleştirdikten sonra güncelleme yapın. Açabiliyorsanız Cloud sistemini aktif edin. Açamadıysanız tam tarama başlatın. Bu işlem uzun sürebilir başında beklemeyin. Bu işlem sırasında internetiniz olmayabilir veya Kaspersky ek önlemler alabilir. Bunlara aldırış etmeyin taramanın bitmesini bekleyin.

Tarama bittiğinde çıkan sonuçların hepsini silmesini sağlayın. USB belleklerinizi tekrar taramaya sokun. Çıkan sonuç varsa silin. Bu işlemlerin hepsinden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. USB belleğinizin içine bir şey atın. Çıkarıp taktığınızda içindeki dosyanın normal göründüğünü göreceksiniz.

Saygılarımla,

Aynı sorun bende de var. Çözüm işe yaradı mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…