Windows USB'ye kuruldu

Metekhan777

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem topladım, Technopat'ta gösterdiği şekilde Windows 10'u flashe yazdım. USB'yi anakarta taktım ve ilerledim ancak Windows 10 açıldıktan sonra Kingston SSD'im gözükmüyor ve bir baktım ki USB'nin tamamı kullanılıyor ve SSD bilgisayarımda gözükmüyor ama görev yöneticisinde gözüküyor ve yüzde 0 kullanımda. USB'yi çıkartıp sistemi başlatınca BIOS ekranına gidiyor benim anladığım kadarıyla Windows 10 USB içine kuruldu. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni sistem topladım, Technopat'ta gösterdiği şekilde Windows 10'u flashe yazdım. USB'yi anakarta taktım ve ilerledim ancak Windows 10 açıldıktan sonra Kingston SSD'im gözükmüyor ve bir baktım ki USB'nin tamamı kullanılıyor ve SSD bilgisayarımda gözükmüyor ama görev yöneticisinde gözüküyor ve yüzde 0 kullanımda. USB'yi çıkartıp sistemi başlatınca BIOS ekranına gidiyor benim anladığım kadarıyla Windows 10 USB içine kuruldu. Ne yapmam lazım?
Windows To Go mu yaptınız?

Kurulum sırasında disk yerine USB'yi seçmişsin gibi.
1686056493623.png

bu şekilde seçmiştim bu videoda öyle yapıyor ve kuruluyor benim anakart da msi arayüz hemen hemen aynı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1809340
Bu şekilde seçmiştim bu videoda öyle yapıyor ve kuruluyor benim anakart da MSI arayüz hemen hemen aynı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boot önceliğini ayarlamış orada. Nereden boot edileceğini seçmiş. Şu kısımda da hangi diske kurulacağını seçiyor:

1686056800100.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı