Çözüldü Windows uygulamaları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ultimumtelum

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Store Xbox 5-10 dakika sonra yükleniyor ama kullanılmıyor, görseller yüklenmiyor, görev çubuğundaki hava durumu ve haber çalışmıyor ama tarayıcıdan veya telefonumdan bağlanırken sorun yaşamıyorum, hatta GeForce NOW uygulamasını kullanamıyorum ama tarayıcıdan GeForce NOW'a girdiğimde sorun yaşamıyorum. Bilgisayarı sıfırladım format attım sürücüleri güncelledim Wi-Fi ve kablolu bağlantı denedim ama sorun çözülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefondan mobil veri internet paylaşımını açıp öyle dene. Eğer girerse internettendir. Girmezse son sürüm Windows ISO ile yeniden kurulum yap. Yine çalışmazsa eski sürüm Windows 10 kur. (1903 falan.) Microsoft hesabını bağlamadan dene bunları.
Windows + R açıp "wsreset.exe" yazın.
PowerShell'i yönetici olarak açıp bunu yazın. Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
Hala çözülmediyse yeni kullanıcı hesabı açmayı deneyin.

Sorun çözülmedi ama Microsoft Store 0x80190001 hatası verdi.
İnternet bağlantıları sorun gidericisi 0x80070483 hatasını veriyor.
Mail uygulaması 0x801901f4 hatasını veriyor.

Son düzenleme:
0x80190001
0x80070483
Disk temizleme aracını çalıştırın. Ayrıca C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünün içini temizleyin. Üstteki iki hata bu işlemler sonrası çözülebilir belki.

Kullanıcı hesabınızın Administrator olduğundan emin olun. Administrator ise başka bir kullanıcı hesabı oluşturup (Administrator olarak) tekrar deneme yapın.

Hepsini denedim birden fazla kez yeni kullanıcı oluşturdum Windows 10'dan 11'e sonra tekrar 11'den 10 da geçtim artık sorun bilgisayardamı yoksa internettemi anlayamıyorum internette bulabildiğim bütün fixleri denedim çözüm alamadım.

Telefondan mobil veri internet paylaşımını açıp öyle dene. Eğer girerse internettendir. Girmezse son sürüm Windows ISO ile yeniden kurulum yap. Yine çalışmazsa eski sürüm Windows 10 kur. (1903 falan.) Microsoft hesabını bağlamadan dene bunları.

Çözüm
Evet farklı bir internetten bağlandım neden bu kadar geç aklıma geldi bilmiyorum ama sorun internetteymiş yardımınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı