Yaptım ancak değişme olmadı.Microsoft Store üzerinden güncelleme yapıldıktan sonra otomatik değişmesi gerek.
Birkaç kez denedim olmadı. Powershell üzerinden deneyeyim mi?Iconcache veritabanını yeniden oluşturmayı deneyin.
Bu işlemleri yaptıktan sonra bir kere sistemi yeniden başlatın ve sonuçtan haberdar edin.
- CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
- "cd %homepath%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer" komutunu girerek enter'a basın.
- "dir iconcache*" komutunu girerek tekrar enter'a basın, iconcache dosyaları listelenmiş olacak.
- "taskkill /f /im explorer.exe" yazarak tekrar enter yapıyoruz. Bu komuttan sonra masaüstünüz ve görev çubuğunuz gidebilir. Bunu yapma sebebimiz iconcache dosyalarını rahatlıkla silebilmek, explorer çalışırken bu mümkün olmuyor.
- Daha sonra "del iconcache*" yazarak listelenmiş dosyaları siliyoruz.
Hata mı verdi yoksa silip yeniden başlatmanıza rağmen değişen bir şey yok mu?
CMD'yi yönetici olarak aç.2. kez denediğimde son komutu yazdığım zaman erişim engellendi uyarısı verdi 2 defa. Sonraki denemelerimde hata yoktu. Yeniden başlatmama rağmende değişiklik yok maalesef.
Zaten öyle yaptım.CMD'yi yönetici olarak aç.
Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.