Çözüldü Windows ve BIOS aynı USB'e yazılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafas9lun

Picopat
Daha fazla  
Anakart
MSI PRO B650M-B AM5 DDR5 Soket
Hazır sistem aldım. BIOS Update ve Windows kurulumu yapacağım. Tek bir USB'den yapmak istiyorum iki işlemi de. Benim bildiğim Windows kurulum dosyasını USB'e yazdırdığımızda içindeki bütün veriler siliniyor. Hadi bir şekilde yazdırdık diyelim iki kurulum, Update dosyasını da aynı USB içerisine. Kurulum veya Update yaparken USB içerisindeki dosyaları seçme imkanım var mı? Yoksa illa ayrı ayrı mı kurmam gerekiyor?

Çözüm
İkisine de aynı anda yazdırdım diyelim. İşlem sırasında flash'ın içindeki dosyaları manuel olarak seçebilir miyim?

Sanırım ayrı ayrı yapmak daha mantıklı. Ama sormak istedim.
Aynı anda yazdıramazsiniz ki? Rufus zaten siliyor Windowsu yüklerken. Biraz daha bekleyin en azından garanti olsun. BIOS şakaya gelmez
Ayrı ayrı yapabilirsiniz. Yani atıyorum önce BIOS yazarsınız diske sonra Windows

Ayrı ayrı yapabilirsiniz. Yani atıyorum önce BIOS yazarsınız diske sonra Windows
İkisine de aynı anda yazdırdım diyelim. İşlem sırasında flash'ın içindeki dosyaları manuel olarak seçebilir miyim?

İkisine de aynı anda yazdırdım diyelim. İşlem sırasında Flash'ın içindeki dosyaları manuel olarak seçebilir miyim?

Aynı anda yazdıramazsiniz ki? Rufus zaten siliyor Windowsu yüklerken. Biraz daha bekleyin en azından garanti olsun. BIOS şakaya gelmez

Çözüm
Çöp olmaz. Tekrardan BIOS yazılması gerekir sadece.
Çöp olmaz mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi yüzlerce video var zaten.

Bazı yeni nesil anakartlarda elektrik kesintisi gibi durumlar için yedek bios oluyor ama yine de sorun yaşamamak için sırayla yapmanızı öneririm. Tek 1 USB belleğiniz varsa Windows kurulumu yapıp sonra bios güncelleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…