Windows XP kurulumu yerine BIOS ekranı geliyor

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar, nostalji olsun diye boşta kalan HDD'ye XP kurmak istiyorum ancak 10 farklı ISO indirdim 10'dan farklı USB'ye ISO yazdırma programı denedim ancak bir türlü olmuyor. Bilgisayarı flash ile boot ettiğimde bilgisayar normal yine BIOS'u açıyor. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakince elindeki flaşı yerine bırakıp internetteki Win XP simülasyonlarından (bunların uygulamaları da vardı)birini kurup efendi gibi nostaljini yaşayacaksın fantezi denemekten kaçınacaksın.

Orijinal xp usb ile boot edilmiyor diye biliyorum. Cd'ye yazdırıp denemen lazım. Eğer uyumlu bulup deniyorsanız dosya biçimini mbr seçin deneyim. Benim tavsiyem sanal bilgisayarda kurup deneyimlemeniz. Daha basit.

Orijinal XP USB ile boot edilmiyor diye biliyorum. CD'ye yazdırıp denemen lazım. Eğer uyumlu bulup deniyorsanız dosya biçimini MBR seçin deneyim. Benim tavsiyem sanal bilgisayarda kurup deneyimlemeniz. Daha basit.

Hocam takmıştım kafama ama şu anda bütün hevesim kaçtı artık kurasım gelmiyor gelen yorumlardan sonra teşekkürler yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı