Windows ve Office yazılımları nasıl kurulur?

MefeS

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda Internetten laptop almak istiyorum. Ancak Windows, Microsoft Office gibi şeyleri nasıl yapacağım, kuracağım bilmiyorum. Ne yapmam lazım?

Çok basit ama Office için lisans satın almanız gerekmekte onun yerine LibreOffice kullanabilirsiniz hem bedava hem de Office ile aynı işlevi görmekte. YT de nasıl yapıldığına dair videolar var.

Elinize ulaştığında içerisinde Windows kurulu gelmezse şuradaki rehberlerden birisiyle kurulum yapabilirsiniz:

Lisanslama ve Office işlemini ayrıca yaparsınız. O aşamaya geldiğinizde tekrar konu açarak yardım talep ederseniz uygun fiyata Windows ve Office lisansı satan bir yer buluruz. İkisini birlikte alınca hesaplı olabiliyor.

Windows'u şu rehber video ile kurabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Diğerleri zaten nispeten kolay. Office de uzantılı olarak geliyor ama gelmese dahi sitesinden kurulum dosyasını indirerek kurabilirsiniz. İsterseniz ürünü alınca yine sorabilirsiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…