Windows virüs ve tehdit koruması virüs bulmak için yeterli mi?

• Konuyu başlatan Ged
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.051

Ged

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazen Opera'da takılırken çok ufak anlık takılmalar oluyor. Kafama takıldı. Windows virüs ve tehdit korumasından taratıyorum, bir şey çıkmıyor. Sizce bir virüs söz konusu olsa bu taramada çıkar mıydı? İndirdiğim, tıkladığım şeylere dikkat ediyorum ama insanın aklına takılıyor yine de. Antivirüs kullanmıyorum bu arada.

Arkadaşlar bazen Opera'da takılırken çok ufak anlık takılmalar oluyor. Kafama takıldı. Windows virüs ve tehdit korumasından taratıyorum, bir şey çıkmıyor. Sizce bir virüs söz konusu olsa bu taramada çıkar mıydı? İndirdiğim, tıkladığım şeylere dikkat ediyorum ama insanın aklına takılıyor yine de. Antivirüs kullanmıyorum bu arada.
Yeterli değil.

Bir virüs bulaşacağını düşünmem ama çok endişeliysen Kaspersky kullanabilirsin. Hem VPN hem de virüs koruma olarak kullanabilirsin.

@Ged dostum herkesin dediği kaspersky. Bende onlara katılıyorum. Fakat kullanmak için de para istiyor. Hiçbir üyelik yapmadan 30 gün kullanabilirsin. Zaten dikkat ediyorum demişsin. Ama arada sırada gözden kaçanlar olur. Ben sana illada al demiyorum. Kolay yöntem var: Crackli indirmek 🥴

Korsandan korunmak için korsan uygulama kullanabilirsin🤪

Neyse cıvımadan konuya dönelim. Kaspersky herkes tarafından biliniyor (hepsi olmasa da çoğu kişi). Ama her antivirüs programı her şeyi bulamaz. Crackerlar her yerde. İlla da her programın açığını buluyor. Ya hemen ya daha sonra. Aslında ben kendim virüs programı kullanmıyorum. Gereksiz olarak görüyorum.

Virüs programı ise yarıyor mu? Tabi ki yarıyor. Fakat dediğim gibi onu da kırıyorlar

Not: Haksız olduğum veya yanlış olduğum yerleri düzeltirseniz sevinirim. Lütfen yapıcı eleştiri yapın.

Kurulu olduğu halde bir çok kez farklı bir virüs programı kurarak sorunlarımı halledebildim.Kaspersky tavsiye ederim hepsiburada bir yıllık key 25 lira gibi bir rakama satılıyor.
20201115_010220.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı