Windows Vista Google açar mı?

ISO indiriyorum yarın kuracağım ama bir arkadaş bana Google açmaz demişti. Sizce açar mı? Konuyla alakasız yani 7'ye düşür 8 de kal demeyin! Ayrıca 8'den memnun kalmadım. Başlatı geç açıyor, donuyor ani FPS kaymaları ve daha fazlası.

ISO indiriyorum yarın kuracağım ama bir arkadaş bana Google açmaz demişti. Sizce açar mı? Konuyla alakasız yani 7'ye düşür 8 de kal demeyin! Ayrıca 8'den memnun kalmadım. Başlatı geç açıyor, donuyor ani FPS kaymaları ve daha fazlası.
Linux Fedora'da indirebilirsiniz bilgisayarınızın sistemi o kadar kötüyse.

Linux Fedora'da indirebilirsiniz bilgisayarınızın sistemi o kadar kötüyse.

Mesajımı iyi okumadın galiba. Diyoruz ki 7 falan dinlemem açar mı, ben burada ne için konu açıyorum. Ayrıca sistem kötü değil 2 GB RAM'li 1 GB AMD ekran kartlı kötü gibi ama değil, GTA 5 bile oynatıyor.
Sisteminiz nedir?

2 GB RAM, 1 GB AMD, 2 nesil i7.

Mesajımı iyi okumadın galiba LAN diyoruz ki 7 falan dinlemem açar mı ben burada ne için konu açıyorum ayrıca sistem kötü değil 2 GB RAM'li 1 GB AMD ekran kartlı kötü gibi ama değil GTA 5 bile oynatıyor.

2 GB RAM 1 GB AMD 2 nesil i7.
Lanlı lunlu konuşmak size yakışmadı hocam kelimelerimize dikkat edelim.

Google derken arama motorundan söz ediyorsan açar. Onu Windows 95 de açar. Ama Chrome tarayıcısından söz ediyorsan ne yazık ki açmaz. Chrome Windows 7 ve üzeri gerektiriyor. Başka tarayıcı olarak, Yandex tarayıcı ya da Opera kullanabilirsin. Firefox da olur.

arkadaş bana Google açmaz demişti.
Muhtemelen şunu kastetmiştir, eski işletim sistemlerini yükleyince birtakım sorunlar meydana geliyor. En basitinden ethernet sürücüsü yani internete girebileceğimiz sürücü yüklenmemiş olabiliyor bunu da kendimiz USB bellek ile felan kendimiz bilgisayara atıp kurarsak artık sürücü sorunu kalmıyor. Fakat bu sefer de Internet Explorer'a girildiğinde sitelere girmede sorun yaşanıyor olabilir, sertifikası hatası veriyor olabilir veyahut düzgün çalışmıyor olabilir. Bunun da sebebi sitelerin bazı tarayıcılara ya da tarayıcı sürümlerine desteği kesmiş olması. Bunun da çözümü basit. Ethernet sürücüsü nasıl kurulduysa aynı o şekilde Vista/XP artık işletim sistemi neyse onu destekleyen bir tarayıcı kuracaksınız ve sorunu çözecek.

Bunun haricinde, güncel işletim sistemlerine uygun XP/Vista sürücüleri bulmak zor olabilir.

O yüzden böyle bir işe kalkışacaksanız baştan önleminizi alın. Yani, ya sanal makineye kurun, ya dual-boot yapın ya da önceden gerekli sürücüleri, tarayıcı programlarını vs. indirip sonrasında format atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı