Çözüldü Windows Vista kurulumunda 0x80070070 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahan Sezer

Femtopat
Daha fazla  
USB'den kurmaya çalışınca seçenek belirledim ama kurmaya gelince dosya kopyalama işlemde hata veriyor, sorunu nedir? Bir de fotoğraf benim değil Technopat'tan ülker çikolatalı gofret isimli kullanıcıdan aldım hata kodu gözüksün diye. USB'ye kuzenimin bilgisayarından 10 yazdırdık. Biraz kullandım kesinlikle yavaş değildi.

Dosya Ekleri

• 20200925_195116.jpg
    20200925_195116.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 295
Çözüm
Format ekranında diski temizleyin. Sorunun ISO ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca kişinin Vista kurmasını da takdir ediyorum. Bu tür eski işletim sisteminde ısrar eden arkadaşların bir sonraki konusu bütün dosyalarım şifrelendi oluyor. Bi' musibet bin nasihatten iyidir.
Windows 10 bile yavaş değilse neden desteği kesilmiş bir işletim sistemi sürümüne yöneliyorsunuz? Performansı çok önemsiyorsanız Windows 8.1 kurabilirsiniz.

Windows 10 bile yavaş değilse neden desteği kesilmiş bir işletim sistemi sürümüne yöneliyorsunuz? Performansı çok önemsiyorsanız Windows 8.1 kurabilirsiniz.

Kurmayacağım, zorunlu mu? İster XP kurarım ister Vista yalnız mükemmel çalışıyor derken şaka o başlat menüsü 1 dakika açılışı 2 dakika oyunlarda kasan işlemci ve RAM'i yoran işletim sistemi niye kullanayım? He aklıma gelmişken kesinlikle 8.1 de yavaş çalışmıyor kesin %100, dünyanın en hızlı bilgisayarı kesinlikle en yavaşı Vista ve 7 %100.

Artı -5 Eksi
Dostum bende bu problemi yaşadım. Çözüm şu şekilde. Birincisi format atarken diski tamamen biçimlendir dene olmazsa başka bir Vista ISO dene eğer ISO bulamazsan sana link paylaşırım.

Dostum bende bu problemi yaşadım. Çözüm şu şekilde. Birincisi format atarken diski tamamen biçimlendir dene olmazsa başka bir Vista ISO dene eğer ISO bulamazsan sana link paylaşırım.

Öyle yapmıştım ama şimdi ben USB'den 10'u silsem bilgisayar tamamen gider. Belki Vista kurulumda hata verecek. Güvenemiyorum bundan daha çünkü 10 yazdıramam.

Anlaşıldı, siz güvensiz bir işletim sistemine geçiş yapmak istiyorsunuz... O zaman çözüm kurulum yapmak istediğiniz diski silmek. Ya da Windows 10'un Boot Manager olan bölümü silmeniz yetecek. Kızgın atıp atarlı bir biçimde cevap vermişsiniz ama ben yine de yardım edeyim dedim. 😉

Anlaşıldı, siz güvensiz bir işletim sistemine geçiş yapmak istiyorsunuz... O zaman çözüm kurulum yapmak istediğiniz diski silmek. Ya da Windows 10'un Boot Manager olan bölümü silmeniz yetecek. Kızgın atıp atarlı bir biçimde cevap vermişsiniz ama ben yine de yardım edeyim dedim. 😉

Kardeş kusura bakma da ben böyle kişilere sinir oluyorum. Windows 8 ve 10'u hiçbir zaman sevmedim, yavaş çünkü. 7'ye bak benim bilgisayar kuzenimden hızlı. Şaka şaka hızlı değil ama yine de hızlı. Ayrıca zaten ilk işim bellek temizleyici ve Windows Defender'i kapatan programı indiriyom. Neden gereksiz bellek kullanıyor. Zaten virüs bulaştırmıyom sıkıntı yok.

Sen farklı ISO dene olacak. Bende öyle oldu çünkü.

64 bitlik Home Premium'ya da daha az RAM yiyen sürümünün linkini atabilir misin?
Özelik bu: AMD Radeon HD E5500 1 GB ekran kartı.

Dosya Ekleri

• özelikler şaka şaka vista özeliği .d.PNG
    özelikler şaka şaka vista özeliği .d.PNG
    124,6 KB · Görüntüleme: 170

Technopat Haberler

Geri
Yukarı