Usta 8.1 nasıl 350 mb yer gözünü seveyim?Hocam 350mb yiyor bende boşta Windows 8.1 Windows 7 500mb yiyordu.
Usta 8.1 nasıl 350 MB yer gözünü seveyim?
Ben değerleri tam hatırlamıyorum ama bütün sürücüler ve programlar yüklü bir şekilde Windows 7 Windows 8.1'den daha fazla RAM yiyordu. İkisinin sürümü de Enterprise.
Vardı.RTM sürümü düzgün olan Windows sürümü mü vardı?
Bu kısmada kısmen katılıyorum. Windows Vista çıkınca donanım şirketleri eski donanımlara bilerek kötü ve bozuk sürücüler yazmıştı. O dönem içinde çıkmış yeni donanımlara ise güzel ve stabil sürücüler yazıyorlardı. Bir nevi kıyak geçiyorlardı. Ama Microsoft'un hatası yok değildi. Sürücü modelini baştan aşağı donanım üreticilerine haber vermeden değiştirerek hata ettiler. Geriye uyumluluk gibi bir şeyde eklemediklerinden çok fazla sorun çıktı.RTM Sürümünün bozuk çıkması da Windows'un değil Donanım şirketlerinin suçuydu.
Tabi ki var.Windows 10'u Windows 7 yapma imkanımız var mı hocam?
Eskiden Windows 7 kullanıyordum Windows 10 yaptım yavaşladı var mı imkanı.
Yükseltme işlemi ile Windows 10' a yükselttiniz ve Windows.old klasörünü silmediyseniz Başlat\Ayarlar\Güncelleştirme ve Güvenlik\Kurtarma seçeneğine tıkladığınızda, sağ tarafta Windows 7' ye Geri Dön kısmından önceki işletim sistemine geri dönebilirsiniz.Windows 10'u Windows 7 yapma imkanımız var mı hocam?
Eskiden Windows 7 kullanıyordum Windows 10 yaptım yavaşladı var mı imkanı.
Eee 8.1 de 35 tane çalıştırsa hemen hemen aynı olucak usta zatenVardı.Windows NT 4.0 mesela. Bu NT 4.0 belki de çıktığı dönemde en en az sorun yaşatmış Windows sürümü. Taş gibi bir sürümdü. Tek eksiği DOS tabanlı kardeşi Windows 95 gibi DirectX ve çoklu ortam desteği bulunmamasıydı.
Bu kısmada kısmen katılıyorum. Windows Vista çıkınca donanım şirketleri eski donanımlara bilerek kötü ve bozuk sürücüler yazmıştı. O dönem içinde çıkmış yeni donanımlara ise güzel ve stabil sürücüler yazıyorlardı. Bir nevi kıyak geçiyorlardı. Ama Microsoft'un hatası yok değildi. Sürücü modelini baştan aşağı donanım üreticilerine haber vermeden değiştirerek hata ettiler. Geriye uyumluluk gibi bir şeyde eklemediklerinden çok fazla sorun çıktı.
Eki Görüntüle 882254
Windows 7 Enterprise 64 Bit sürümü boşta 35 işlem çalıştırıp 477 MB RAM yerken, Windows 8.1 Enterprise 64 Bit sürümü boşta 29 işlem çalıştırıp 369 MB RAM yiyiyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.