windowsum ben Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 61 8 Mayıs 2021 #41 KyryloDN dedi: Vista'nın Update'si çalışmıyor ama YouTube'da çalıştırma yöntemleri var ben uğraşmasınlar diye Update dosyalarını koydum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada Update çalıştırabiliyoruz isterseniz buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim denemiştim.
KyryloDN dedi: Vista'nın Update'si çalışmıyor ama YouTube'da çalıştırma yöntemleri var ben uğraşmasınlar diye Update dosyalarını koydum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada Update çalıştırabiliyoruz isterseniz buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim denemiştim.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.613 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #42 windowsum ben dedi: Hocam bu arada Update çalıştırabiliyoruz isterseniz buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim denemiştim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
windowsum ben dedi: Hocam bu arada Update çalıştırabiliyoruz isterseniz buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim denemiştim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 8 Mayıs 2021 #43 windowsum ben dedi: Hocam bu arada Update çalıştırabiliyoruz isterseniz buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim denemiştim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Yakında konuları güncelleyelim o zaman
windowsum ben dedi: Hocam bu arada Update çalıştırabiliyoruz isterseniz buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendim denemiştim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Yakında konuları güncelleyelim o zaman
Sergeant Cross Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #44 Bende CMD kodları yazılan kısmı yaparken hata veriyor o kısmı bana ayrıntılı anlatabilecek var mı? ㅤ Son düzenleme: 24 Haziran 2021
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 25 Haziran 2021 #45 Sergeant Cross dedi: Bende CMD kodları yazılan kısmı yaparken hata veriyor o kısmı bana ayrıntılı anlatabilecek var mı? ㅤ Genişletmek için tıkla... Nerrde hata alıyorsun.
Sergeant Cross dedi: Bende CMD kodları yazılan kısmı yaparken hata veriyor o kısmı bana ayrıntılı anlatabilecek var mı? ㅤ Genişletmek için tıkla... Nerrde hata alıyorsun.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 25 Haziran 2021 #46 Sergeant Cross dedi: Kodları yazarken. Genişletmek için tıkla... Hangi kodda bir resim lütfen
Sergeant Cross Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #47 ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ Son düzenleme: 25 Haziran 2021
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 25 Haziran 2021 #48 Bütün DLL dosyalarini masaüstüne at ardından setup onar bölümünde olan CMD yerine şu kodları gir. CD /D C: CD users. CD (kullanıcı adın) Copy *.dll C:\Windows\System32
Bütün DLL dosyalarini masaüstüne at ardından setup onar bölümünde olan CMD yerine şu kodları gir. CD /D C: CD users. CD (kullanıcı adın) Copy *.dll C:\Windows\System32
Sergeant Cross Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #49 ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ Son düzenleme: 25 Haziran 2021
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 25 Haziran 2021 #50 Sergeant Cross dedi: "Sistem belirtilen yolu bulamıyor." hatası veriyor. DLL dosyalarını masaüstüne attım. Resim gerekiyorsa veririm. Genişletmek için tıkla... Masaüstü + CMD resmi lütfen. Bu arada düzeltme CD olan yerlerkucuk olacak.
Sergeant Cross dedi: "Sistem belirtilen yolu bulamıyor." hatası veriyor. DLL dosyalarını masaüstüne attım. Resim gerekiyorsa veririm. Genişletmek için tıkla... Masaüstü + CMD resmi lütfen. Bu arada düzeltme CD olan yerlerkucuk olacak.